Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

5 Min Read

Πολλές οι επιλογές ταινιών για μεγάλους και παιδιά, αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στο «Ολύμπιον». Από Πέμπτη 10 Οκτώβρη θα προβάλλεται η ιταλική κωμωδία- φαινόμενο, που έκοψε πάνω από 5 εκατομμύρια εισιτήρια «Πάντα θα υπάρχει το αύριο». Πρεμιέρα και για την ταινία τρόμου «Bagman». O Αριστοτέλης Ρήγας παρουσιάζει την παράσταση stand up comedy «Αριστοτέλης Ρήγας on tour» την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου για μία μοναδική παράσταση. Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η πολυαναμενόμενη συνέχεια της βραβευμένης ταινίας του ΤΟΝΤ ΦΙΛΙΠΣ «Τζόκερ: Τρέλα για δύο». Προβάλλεται η παιδική ταινία «Το ατίθασο ρομπότ». Η «Πέππα το γουρουνάκι: Πάρτυ στο σινεμά» και η παρέα της γιορτάζει τα 20 της χρόνια με 10 ολοκαίνουργια επεισόδια αποκλειστικά στους κινηματογράφους. Ο Γκρου, ο πιο αγαπημένος υπέρ-κακός του πλανήτη επιστρέφει με την ταινία «εγώ, ο Απαισιότατος 4».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

- Advertisement -

ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΟ ΡΟΜΠΟΤ

    H DreamWorks Animation παρουσιάζει μία νέα κινηματογραφική μεταφορά βασισμένη στο αγαπημένο, βραβευμένο και #1 στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times, Το “The Wild Robot” του συγγραφέα Πίτερ Μπράουν. Η επική περιπέτεια ακολουθεί το ταξίδι ενός ρομπότ -σειρά ROZZUM μονάδα 7134, εν συντομία Ρόζι- που ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο νησί και πρέπει να προσαρμοστεί στο αφιλόξενο περιβάλλον, ενώ σταδιακά χτίζει σχέσεις με τα ζώα στο νησί και γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού χηνόπουλου.

    1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.45 στα Ελληνικά

    ΤΖΟΚΕΡ : ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

      Την συνέχεια του πολυβραβευμένου JOKER (2019), σκηνοθετεί και πάλι ο Todd Phillips, ενώ το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο σκηνοθέτης σε συνεργασία με τον Σκοτ Σίλβερ (“8 Mile”, “The Town”). Ο Joaquin Phoenix ως Joker δεν είναι πια μόνος. Στο πλάι του θα δούμε τη Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn!

      Πρωταγωνιστούν : ΧΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ, LADY GAGA

      1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

      ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ: ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

        Η Πέππα το γουρουνάκι και η παρέα της γιορτάζει τα 20 της χρόνια με 10 ολοκαίνουργια επεισόδια αποκλειστικά στους κινηματογράφους. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα απολαύστε την Πέππα το γουρουνάκι την οικογένειά της και τους φίλους της στη μαγεία της μεγάλης οθόνης.

        Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 στα Ελληνικά

        ΑΙΘΟΥΣΑ 2

        ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

          Η κωμωδία-φαινόμενο, για την οποία μιλά σήμερα όλη η Ιταλία, ξεπέρασε τα 5,5 εκατομμύρια εισιτήρια και βρισκόταν στο νούμερο 1 του Box-office για 7 εβδομάδες. Διηγείται την ιστορία της Ντέλια, συζύγου και μητέρας, που παλεύει να επιβιώσει στην ιταλική μεταπολεμική κοινωνία αλλά και στην καθημερινότητά της απέναντι σε έναν τυραννικό σύζυγο.

          1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.15 (εκτός Παρασκευής 11/10)

          BAGMAN

            Στη σκοτεινή ταινία τρόμου BAGMAN, μια οικογένεια βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη καθώς την κυνηγάει ένα κακόβουλο, μυθικό πλάσμα. Για αιώνες και σε όλους τους πολιτισμούς, οι γονείς έχουν προειδοποιήσει τα παιδιά τους για τον θρυλικό Bagman, ο οποίος αρπάζει αθώα παιδιά και τα χώνει στην ποταπή, σαπισμένη τσάντα του – για να μην τα βρει ποτέ κανείς.

            1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30 (εκτός Παρασκευής 11/10)

            ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣ ON TOUR

              Παλιότερο και νεότερο υλικό, λογοπαίγνια, αυτοσχεδιασμοί, μουσικά mashup και πρωτότυπες διασκευές συνθέτουν ένα παζλ από κωμωδία και μουσική για όλα τα γούστα, σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που μας έχει συνηθίσει να προσφέρει με τις παραστάσεις του. Ο Αριστοτέλης Ρήγας, το “βαρύ χαρτί” της κωμωδίας, λάτρης των λογοπαιγνίων, μουσικός και κωμικός, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς και podcast «είμαι υπέρ», έρχεται για μια και μοναδική παράσταση stand up comedy & μουσικής κωμωδίας!

              Παρασκευής 11/10, 1 παράσταση 9.30

              ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 4

                Τα πράγματα μόλις έγιναν λίγο πιο απαίσια.

                Στην πρώτη ταινία Εγώ, ο απαισιότατος μετά από μία επταετία, ο Γκρου, ο πιο αγαπημένος υπέρ-κακός του πλανήτη που έγινε πράκτορας της οργάνωσης αντι-κακούργων, επιστρέφει με το Εγώ, ο απαισιότατος 4 και εγκαινιάζει μια νέα συναρπαστική εποχή σπαρμένη με το πανδαιμόνιο που μόνο τα Minions ξέρουν να εξαπολύουν.

                Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 στα Ελληνικά

                Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

                Μοιραστείτε την είδηση