Γέλιο, τρόμος και ρομαντισμός στο «Ολύμπιον»

3 Min Read

Το πρόγραμμα προβολών από Πέμπτη 11 έως και Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

Με ποικιλία επιλογών για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται οι προβολές στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» από σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου. Οι μικροί θεατές θα απολαύσουν την ταινία «Τα Κακά Παιδιά 2» με τους αγαπημένους ήρωες σε νέες περιπέτειες, καθώς και τα «Στρουμφάκια: Η Ταινία» που συνεχίζουν να σκορπούν γέλιο και φαντασία. Στο πρόγραμμα παραμένει η ταινία τρόμου «Το Κάλεσμα 4: Τελευταία Τελετουργία» για τους φίλους των ταινιών τρόμου, ενώ προβάλλεται και η νέα ρομαντική ταινία «Ταιριάζουμε;», με μια ιστορία γεμάτη συναίσθημα και χιούμορ.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ 2

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 στα Ελληνικά 

Οι αγαπημένοι μας εγκληματίες επιστρέφουν και αυτή τη φορά έχουν παρέα.

Στο νέο γεμάτο δράση κεφάλαιο της πολυβραβευμένης κωμωδίας της DreamWorks Animation για μια αχτύπητη συμμορία ζώων, τα μεταμελημένα πια Κακά Παιδιά προσπαθούν (πολύ, πολύ σκληρά) να γίνουν καλά, αλλά καταλήγουν να εμπλέκονται σε μια επικίνδυνη ληστεία με παγκόσμια εμβέλεια, σχεδιασμένη από μια νέα ομάδα εγκληματιών που δεν είχαν προβλέψει: Τα Κακά Κορίτσια.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 4: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

Πρωταγωνιστούν : ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

Οι ερευνητές του παραφυσικού Εντ και Λορέιν Γουόρεν αναλαμβάνουν μια τελευταία τρομακτική υπόθεση που αφορά μυστηριώδεις οντότητες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουν.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ : Η ΤΑΙΝΙΑ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 στα Ελληνικά 

Οι μοχθηροί μάγοι Δρακουμέλ και Φρικουμέλ απάγουν τον Μπαμπαστρούμφ και είναι στο χέρι της Στρουμφίτας να ηγηθεί της στρουμφοπαρέας σε μία αποστολή διάσωσης στον πραγματικό κόσμο. Με τη βοήθεια νέων φίλων, τα Στρουμφάκια πρέπει να ανακαλύψουν τι ορίζει το πεπρωμένο τους για να σώσουν το σύμπαν.

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ;

Πρωταγωνιστούν : ΝΤΑΚΟΤΑ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΠΕΝΤΡΟ ΠΑΣΚΑΛ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

Με φόντο την πολύβουη και εκρηκτικά ζωντανή Νέα Υόρκη, μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και είναι γνωστή για τις ποικίλες και δυναμικές σχέσεις της, η ταινία μας προσφέρει μια μοναδική ματιά στη ζωή της ελίτ της πόλης.

Μια νεαρή, φιλόδοξη προξενήτρα της Νέας Υόρκης, που ο κόσμος χρυσοπληρώνει για τις υπηρεσίες της, βρίσκεται ξαφνικά η ίδια σε δίλημμα ανάμεσα στον «τέλειο» σύντροφο και στον όχι και τόσο ιδανικό πρώην της.

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση