Ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού στο Βόιο με έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου

1 Min Read

Η Μαρία Αποστολίδου και η Ανδρονίκη Αβάνη στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Άρης και Λίλιαν Βουδούρη

Ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας» το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άρης και Λίλιαν Βουδούρη, προσφέροντας στο κοινό μια βραδιά αφιερωμένη στο κλασικό και λόγιο τραγούδι.

Στη συναυλία συμμετέχει η μεσόφωνος Μαρία Αποστολίδου, με τη συνοδεία της πιανίστριας Ανδρονίκης Αβάνη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άριες και τραγούδια από σημαντικούς συνθέτες της ευρωπαϊκής μουσικής παράδοσης, όπως οι Mozart, Beethoven, Schubert, Brahms, Mahler, Gluck, Verdi, Tchaikovsky και Saint Saëns, καθώς και έργα του Μίκη Θεοδωράκη.

Το ρεσιτάλ εντάσσεται στις πολιτιστικές δράσεις του Δημοτικού Ωδείου Βοΐου και έχει στόχο την προώθηση της λυρικής τέχνης και τη διάδοση του ποιοτικού μουσικού ρεπερτορίου στο ευρύτερο κοινό της περιοχής. Η επιλογή έργων καλύπτει διαφορετικές μουσικές περιόδους και αισθητικές, αναδεικνύοντας τόσο τη φωνητική ερμηνεία όσο και τον ρόλο του πιάνου ως συνοδευτικού και εκφραστικού μέσου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Άρης και Λίλιαν Βουδούρη, έναν χώρο που φιλοξενεί σταθερά πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της μουσικής ζωής του Βοΐου και της ευρύτερης περιοχής.

Μοιραστείτε την είδηση