Το Σάββατο η 7η ποδηλατοπορεία της Ξηρολίμνης

1 Min Read

Η ώρα για την 7η ποδηλατοπορεία της Ξηρολίμνης έφτασε και το ερχόμενο Σάββατο θα δοθεί από το γήπεδο το σύνθημα για την έναρξη της βόλτας στα χωριά των Καραγιαννίων. Πρόκειται για μια διοργάνωση της τοπικής κοινότητας Ξηρολίμνης, η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων με δεκάδες συμμετοχές.
«Η διαδρομή είναι μέσα από τα έξι χωριά των Καραγιαννίων, μια διαδρομή 14 χλμ. Κάνουμε στάση σε κάθε χωριό, δίνονται πλούσια δώρα και κλείνει με γιορτή στην πλατεία της Ξηρολίμνης» λέει ο Φίλιππος Κυριαζίδης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ξηρολίμνης.
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, είναι ήπιας μορφής και δεν έχει βαθμό δυσκολίας. Η έναρξη θα δοθεί στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και ποδηλάτες και ποδηλάτριες από 5 ετών και άνω θα περάσουν από Σκήτη, Κοκκιναρά, Ανθότοπο, Κηπάρι και Αλωνάκια για να καταλήξουν στην Ξηρολίμνη στις 8.30 το βράδυ για τη μεγάλη γιορτή.
«Περνάμε τα μηνύματα της οικολογίας, της φυσιολατρίας, του εθελοντισμού, αλλά και της υπεύθυνης οδήγησης» τονίζει ο κ. Κυριαζίδης.
Εθελοντικές ομάδες, αλλά και η Τροχαία Κοζάνης συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοπορείας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση