Αδ. Γεωργιάδης για πανδημία στην Κοζάνη:Κάτι πραγματικά συμβαίνει πολύ λάθος σε αυτή την πόλη- Να μην συναθροίζονται οι πολίτες στην κεντρική πλατεία

2 Min Read

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και του Γιώργου Αυτιά, μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για την κατάσταση στην Κοζάνη με την παράταση του κλεισίματος του λιανεμπορίου.

“Για τη Κοζάνη δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε γιατί η πανδημία μαίνεται. Και θέλω ως Δυτικομακεδόνας, να κάνω μια έκκληση στους συμπατριώτες μου: Είναι απίστευτο ότι η Κοζάνη είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη περίοδο lockdown στη χώρα και ίσως και σε όλη την Ευρώπη. Η Κοζάνη χτυπήθηκε σε όλα τα κύματα.Κάτι πραγματικά συμβαίνει πολύ λάθος σε αυτή την πόλη.

- Advertisement -

Θέλω να κάνω έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα. Δεν δικαιολογείται μετά από τέτοια καραντίνα, η Κοζάνη να έχει την εικόνα του ρεκορ σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να φοράνε τις μάσκες τους, να μην συναθροίζονται στην κεντρική πλατεία, που είναι και σε βαθούλωμα, και να αποφεύγουν να είναι είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Θα ήθελα να καλέσω τις τοπικές αρχές να αντιμετωπίσουν ποιο σοβαρά την υπόθεση προστασίας από τον κορωνοιό. Γιατί από χθες δέχομαι αιτήματα να ανοίξει η αγορά αλλά από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε πως όταν ξεφεύγει η πανδημία το κράτος είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε μέτρα”.

Για την περίπτωση πρόσθετων μέτρων στήριξης ανέφερε πως έχουν ήδη ληφθεί.

Μοιραστείτε την είδηση