ΑΕΠ Κοζάνης: Κοσμοσυρροή σήμερα στο ΔΑΚ στο τοπικό ντέρμπυ

2 Min Read

Μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού αναμένεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όλης της μεγάλης μας περιφερειας, περίμεναν από καιρό ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι στην πόλη μας και καθώς ο καιρός θα είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο, ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στη γιορτή που μόνο το ποδοσφαιρο μπορεί να προσφέρει. H προπώληση των εισιτηρίων το αποδεικνύει.

- Advertisement -

Σε μια πόλη που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από την πανδημία, επιτέλους ένα γεγονός σε ανοικτό χώρο, που δίνει μια διέξοδο σε όλους τους φιλάθλους μας αλλά και στις οικογένειες τους.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, θέλει να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και να πείσει όλους όσους αγαπούν τα σπορ να την αγκαλιάσουν και να πανηγυρίσουν μαζί της επιτυχίες, βοηθώντας ταυτόχρονα τα νέα παιδιά της περιοχής μας να αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται.

Η προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο γήπεδο της Κοζάνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Όπως είναι γνωστόν και καθώς η ΑΕΠ είναι η τυπικά γηπεδούχος, η είσοδος για γυναίκες και νέους μέχρι 18 ετών είναι δωρεάν, ενώ η γενική είσοδος θα κοστίζει 10 ευρώ. Διαθέσιμα είναι και τα διαρκείας των 70 ευρώ και τα VIP των 150 ευρώ.

Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Χωλόπουλου, ενός μεγάλου παίκτη, προπονητή και οικογενειάρχη, με τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, που έφυγε από κοντά μας πριν ένα χρόνο.

Την απονομή αναμνηστικής πλακέτας προς την οικογένεια του Λάκη Χωλόπουλου θα κάνει ένας άλλος “γκουρού του ποδοσφαίρου” της Κοζάνης, ο θρυλικός Νίκος Γκουσγκούνης, που υπήρξε συμπαίκτης του στην Κοζάνη αλλά και ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, την ΑΕΠ!

Στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Μοιραστείτε την είδηση