ΑΕΠ Κοζάνης: Να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή

3 Min Read

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, αναμένουν οι πολυάριθμοι φίλοι του ποδοσφαίρου και την προσεχή Κυριακή στον αγώνα της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ κόντρα στα Γιαννιτσά, που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο Γήπεδο της Κοζάνης.

Αναμένονται και πάλι εκατοντάδες φίλαθλοι της περιοχής, για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, που βαδίζει έναν διαφορετικό δρόμο, για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, σε όλους του τομείς.

- Advertisement -

Τα αποτελέσματα, η συνέπεια και το ήθος, φέρνουν ήδη καρπούς καθώς το ευρύ φίλαθλο κοινό της περιφέρειας μας αρχίζει να αναγνωρίζει τις αρχές και η καταξίωση αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, με μια δυνατή ομάδα, εκπροσωπεί επάξια το ποδόσφαιρο μας και σύντομα αναμένεται και η καθιέρωση της στα ψηλά σαλόνια. Κάτι που λείπει δεκαετίες από την Δυτική Μακεδονία και που μέσω της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ οι αληθινοί φίλαθλοι αρχίζουν να διακρίνουν ότι μπορεί να συμβεί. Μια ομάδα που διεκδικεί πρωτιές και προσπαθεί να μην παραμένει ένας κομπάρσος στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, ενώ οι πολύ ποιοτικοί αλλοδαποί ποδοσφαιριστές μας και τα μεγάλα ταλέντα της περιοχής αποτελούν παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, που μαθαίνουν από αυτούς και ονειρεύονται να τους ξεπεράσουν.

Με την ΑΕΠ να παίζει πια μόνο για τη νίκη, με τους παίκτες της να βγάζουν μια αστείρευτη δύναμη και πάθος, με γιορταστικό κλιμα στις κερκίδες, χωρίς ύβρεις και άσχημα συνθήματα, σας περιμένουμε όλους και αυτή την Κυριακή για να χαρούμε το πιο δημοφιλές άθλημα.

Ελάτε όλοι στο γήπεδο, φέρτε όλοι σας τις οικογένειες σας στο γήπεδο.

Η πολιτική του Σωματείου που αποβλέπει στην επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο συνεχίζεται:

Τιμή εισιτηρίου 10 Ευρώ.

Δωρεάν είσοδος για όλες τις γυναίκες και τα παιδιά.

Δωρεάν είσοδος σε όλους τους νέους έως 18 ετών.

Δωρεάν είσοδος στους φοιτητές και στους ανέργους, ανεξαρτήτως ηλίκίας.

Δωρεάν είσοδος σε όλους τους εν ενεργεία ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτικό από τους κανονισμούς, όλοι οι θεατές να φορούν μάσκα προστασίας, καθόλη την διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Εφιστούμε την προσοχή των φιλάθλων για την πιστή τήρηση αυτού του μέτρου υγειονομικής προστασίας.

Μοιραστείτε την είδηση