Αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα σήμερα και αύριο από τον Φιλοπρόοδο

2 Min Read

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα επιφυλάσσει σήμερα και αύριο ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 9.00 το βράδυ στη γνωστή αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων.

Πρόκειται για “ένα σημαντικό αφιέρωμα στον ανυπέρβλητο σολίστα του μπουζουκιού Γιώργο Ζαμπέτα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική σκηνή της χώρας τον προηγούμενο αιώνα και που συνεχίζει να ακούγεται και από τις επόμενες γενιές, θα φιλοξενηθεί στην αυλή μας” αναφέρει ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Τάσος Γκλούμπος.
Ντόπιοι καλλιτέχνες, γνωστοί σε όλους τόσο για την δεξιοτεχνία. όσο και για το μεράκι τους θα συμμετέχουν σε αυτό το αφιέρωμα. “Είναι ντόπιοι καλλιτέχνες που έχουν ήδη δοκιμαστεί και πέτυχαν στην πράξη, αφού στο περσινό αφιέρωμα που διοργανώσαμε για τον Βασίλη Τσιτσάνη ήταν οι ίδιοι κατά βάση που συμμετείχαν” λέει ο κ. Γκλούμπος.
Αυτό το αφιέρωμα είναι μια ομαδική προσπάθεια όλων μας. Είναι τιμή μας η εμπιστοσύνη που δείχνει ο πρόεδρος στα πρόσωπά μας. Σας περιμένουμε να περάσουμε δυο ξεχωριστές και όμορφες μουσικές βραδιές” συμπληρώνει ο επόπτης και επιμελητής του μουσικού σχήματος Παναγιώτης Δαγκλής.
Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τους/τις:
Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, Τραγούδι, κιθάρα
Κατερίνα Τσιάρα στο τραγούδι
Νίκη Τσιακίρη στο τραγούδι
Παναγιώτη Δαγκλή, μπουζούκι
Κώστας Χόντος, μπουζούκι
Θοδωρή Χριστόπουλο, πιάνο
Λεωνίδα Κυρίδη, μπάσο
Βαγγέλη Μαραμή, ακορντεόν & πλήκτρα
Χάρη Τριανταφυλλίδη, κιθάρες, μπαγλαμά
Συντελεστές:
Δημήτρης Γκλούμπος, Ήχος, φωτισμός
Τάσος Κόλλιας, κείμενα
Ο χώρος του Φιλοπρόοδου φιλοξενεί περίπου 100 άτομα, ενώ θερμή παράκληση απευθύνουν οι διοργανωτές για έγκαιρη προσέλευση στο χώρο με ώρα έναρξη στις 8 μ.μ., αλλά και χρήση μάσκας τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο.
Αργυρώ Ξανθοπούλου
Μοιραστείτε την είδηση