Αιχμηρή απάντηση του Λευτέρη Ιωαννίδη στον Ε. Σημανδράκο: “…στον κατήφορο δεν θα ακολουθήσουμε”

2 Min Read

Ο κ. Σημανδράκος τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης του έργου της δημοτικής αρχής. Θα έλεγε κανείς πως αυτό είναι κάτι κατανοητό και αναμενόμενο. Στο επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί άριστα για το τι έχει κάνει η παρούσα δημοτική αρχή τα τελευταία 4 χρόνια και ποιος ο σχεδιασμός για το μέλλον.

- Advertisement -

 

Πέρα όμως από την αντιπαράθεση πάνω σε θέσεις και έργα, ο κ. Σημανδράκος εισάγει και ένα επικοινωνιακό ύφος, απαξίωσης αλλά και ύβρεων. Είναι σαφές πως ως δημοτική αρχή έχουμε ακολουθήσει πιστά την αρχή της αξιοπρεπούς πολιτικής αντιπαράθεσης, κάτι που υπηρετούμε τα τελευταία 10 χρόνια που έχουμε ενεργή παρουσία στο Δήμο Κοζάνης.

 

Ευφυολογήματα όπως “αδέσποτη δημοτική αρχή” και χαρακτηρισμοί όπως “μαχητής” των Βρυξελλών, όταν μάλιστα, στην ομάδα που συμμετέχει στις συναντήσεις στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ευρωπαϊκής επιτροπής COAL PLATFORM, υπάρχει και εκπρόσωπος της περιφέρειας, της οποίας είναι αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, αλλά και των υπόλοιπων ενεργειακών Δήμων της περιοχής (Εορδαία, Φλώρινα), αποδεικνύουν πλήρη άγνοια επί σημαντικότατων για την περιοχή θεμάτων και μια σαφή διάθεση για στείρα και χωρίς τεκμηρίωση αντιπαράθεση.

 

Το επόμενο διάστημα, όπως κάνουμε εδώ και χρόνια, θα τοποθετηθούμε για όλα τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής και κυρίως θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας για το αύριο της Κοζάνης , ψύχραιμα και τεκμηριωμένα. Και εκεί θα λάβει και ο κ. Σημανδράκος τις απαντήσεις του.

Στον κατήφορο όμως δεν θα ακολουθήσουμε…

Μοιραστείτε την είδηση