Αίτημα για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και από τον Σύλλογο Περιβάλλοντος Ακρινής – Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η μετεγκατάσταση

1 Min Read

Μετά το αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου Ακρινής για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την μετεγκατάσταση και ο Σύλλογος Περιβάλλοντος Ακρινής κατέθεσε παρόμοιο αίτημα. Το σχετικό έγγραφο έχει ημερομηνία 25 Ιανουαρίου και υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Πουτακίδη.
Να θυμίσουμε πως το θέμα των εξελίξεων με την μετεγκατάσταση του χωριού, ανέδειξε ο “Χ” πριν λίγες εβδομάδες όταν κατά την διάρκεια του Τοπικού Συμβουλίου Ακρινής τέσσερα από τα πέντε μέλη του, κατέθεσαν πρόταση (η οποία και πλειοψήφισε) να αποσταλλεί αίτημα στο Υπουργείο Ενέργειας να αναλύσει το εναλλακτικό σχέδιο που έχει αντί της μετεγκατάστασης. Μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Πρόεδρος της Ακρινής Θεοχάρης Καζαντζίδης, ζήτησε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου το όργανο να επικαιροποιήσει την θέση του στο ζήτημα. Η τελευταία απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο είναι υπές της μετεγκατάστασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Χ” η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης προγραμματίζεται για την προσεχή εβδομάδα και μάλλον για την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση