Αιτήσεις για το Kozani Business Start-up Weekend

2 Min Read

Αιτήσεις για το Kozani Business Start-up Weekend

Ένα συναρπαστικό τριήμερο γεμάτο επιχειρηματική δράση και δημιουργική σκέψη υπόσχονται οι διοργανωτές του Kozani Business Start-up Weekend, η Μονάδα Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το Κολλέγιο Ανατόλια.

Το Kozani Business Start-up Weekend δεν είναι απλώς ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Είναι μια εμπειρία που θα εμπνεύσει και θα βοηθήσει να αναπτύξουν οι συμμετέχοντες  τις ιδέες τους  σε πραγματικά επιτυχημένα επιχειρηματικά σχέδια.

Κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν  με άλλους ενθουσιώδεις δυνητικούς επιχειρηματίες και να ανταλλάξουν  ιδέες και γνώσεις.
Το τριήμερο ξεκινά την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. και συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν  εντατικά πάνω στις ιδέες σας, με τη στήριξη εμπειρογνωμόνων που θα καθοδηγήσουν σε θέματα όπως το μάρκετινγκ, τα οικονομικά και το ανθρώπινο δυναμικό.
Στο Kozani Business Start-up Weekend, οι συμμετέχοντες  θα λάβουν  την ευκαιρία να παρουσιάσουν  την ιδέα τους (pitch) μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό εμπιστοσύνη στην ιδέα σας.
 αριθμός των θέσεων για το Kozani Business Start-up Weekend είναι περιορισμένος, και οι συμμετέχοντες επιλέγονται με βάση την αξιολόγηση των αιτήσεων. Όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιχειρηματικού τομέα, είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν.
Το τριήμερο workshop θα λάβει χώρα στην όμορφη Κοζάνη, στη Νέα Πανεπιστημιούπολη, στην περιοχή ΖΕΠ, στη Βιβλιοθήκη.
Υποβολή ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα, 20/11/2023 εδώ

Μοιραστείτε την είδηση