Ακόμα ένα βραβείο για το δραστήριο 4ο νηπιαγωγείο Κοζάνης

2 Min Read

Το 4ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης βραβεύθηκε για άλλη μια χρονιά από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας στον 6ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Στιγμές από την ιστορία των σχολείων».
Η τελετή βράβευσης έγινε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης και ήταν υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου.
Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια έλαβαν και αυτό τον χρόνο μέρος στον Διαγωνισμό με εξαιρετικές δημιουργίες των μαθητών.
Με ταινίες μικρού μήκους, βίντεο, φωτοιστορίες, κόμικς, εικαστικές συνθέσεις οι μαθητές αφηγήθηκαν την ιστορία του σχολείου τους, άλλοτε με συγκινητικό τρόπο, άλλοτε με χιούμορ, μα πάντα δείχνοντας την αγάπη τους στο σχολείο τους και στους δασκάλους τους.
Για το 4ο νηπιαγωγείο της Κοζάνης και την δραστήρια νηπιαγωγό του Βασιλική Νίκου ήταν το 3ο βραβείο.
Μέσα από το όμορφο βίντεο που ετοίμασαν πέρασαν στιγμές από την ιστορία του νηπιαγωγείου ξεκινώντας από την δεκαετία του 1970 και τον κύκλο του χρόνου και φτάνοντας στο σήμερα, με επένδυση τη μουσική από το “βαλς των χαμένων ονείρων” του Μάνου Χατζηδάκη.
Η απονομή του βραβείου στην κ. Νίκου έγινε από τον τέως αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο.

Μοιραστείτε την είδηση