Ακόμη μια δράση καθαρισμού από το Projeto Gea

2 Min Read

Την περιοχή της Αγίας Άννης στην Κοζάνη θα… καθαρίσει την Κυριακή 8 Μάϊου η ομάδα «Projeto Gea», την οποία γνωρίσαμε από τις σελίδες του «Χ» στις 22 Απριλίου. Πρόκειται για μια ομάδα νέων, οι οποίοι μετακόμισαν από την Πορτογαλία στην Κοζάνη και αγαπούν την φύση και το καθαρό περιβάλλον.

Η Κοζανίτισσα Βιβή Πασχοπούλου και ο Πορτογάλος António Cotão, πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα δράσεις καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης. Αυτή την Κυριακή 8 Μάϊου, το ραντεβού έχει δοθεί στις 10:30 το πρωί στην Αγία Άννα και «καλεσμένοι» είναι όλοι οι πολίτες που θέλουν να βλέπουν ένα καθαρό περιβάλλον.

Η Βιβή και ο Αντόνιο, έχουν στόχο να κρατήσουν τις γειτονιές, τα πεζοδρόμια και και τις γωνίες της πόλης μας καθαρές από σκουπίδια. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να μπούν στην παρέα των παιδιών παίρνοντας μαζί τους μόνο ένα μπουκαλάκι νερό και την καλή τους διάθεση, καθώς τα παιδιά προσφέρουν γάντια και σακούλες απορριμμάτων που είναι απαραίτητα.

«Εμείς θέλουμε ο κόσμος να δοκιμάσει να καθαρίσει μαζί μας. Δεν χρειάζεται να μείνουν μαζί μας για ώρες. Μια σακούλα σκουπίδια να μαζέψει κάποιος και ας φύγει στη συνέχεια» μας είχε πει στη συνέντευξή της η Βιβή. Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί.

Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Το «Projeto Gea – Σχέδιο Γης» ήρθε στην Κοζάνη

Μοιραστείτε την είδηση