Αλλάζει το ωράριο φορτοεκφόρτωσης στην Κοζάνη

1 Min Read

Πρόταση για ολοκλήρωση εφοδιασμού καταστημάτων μέχρι τις 12 το μεσημέρι

Την τροποποίηση του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης καταστημάτων, μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου, εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Επιτροπή Κοζάνης. Η σχετική απόφαση πάρθηκε στις 29 Απριλίου και θα έρθει προς ψήφιση, πιθανότατα στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση (ΑΔΣ 65/2023) οι παρκίδες στάθμευσης οχημάτων για φορτοεκφόρτωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό αυτό από τις 06:00 έως τις 21:00. Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου που κατεβαίνει προς ψήφιση είναι να ξεκινά στις 6 το πρωί αλλά να ολοκληρώνεται μέχρι τις 11:30 το πρωί.

Κατά την συζήτηση στην Δημοτική Επιτροπή, ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης που προεδρεύει αυτής, πρότεινε η ολοκλήρωση να γίνεται μισή ώρα αργότερα δηλαδή στις 12 το μεσημέρι.

Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα να υιοθετήσουν την πρόταση του Δημάρχου και έτσι στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης θα συζητηθεί η τροποποίηση του ωραρίου. Εφόσον εγκριθεί τότε θα πρέπει να γίνει αλλαγή των πινακίδων φορτοεκφόρτωσης.

Να σημειωθεί πως οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Ελπίδα Κουϊμτζίδου και Ζήσης Μάρας, δήλωσαν πως θα τοποθετηθούν για το θέμα όταν αυτό έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μοιραστείτε την είδηση