Άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση στο κλειστό της Λευκόβρυσης

2 Min Read

Στην Κοζάνη θα διεξαχθεί ένα από τα 11 Πανελλήνια Ανοιχτά Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική χρονιά 2018-19. Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση (2η αξιολογημένη πέρσι) και μετά από αίτημα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ η ομοσπονδία Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. του ολυμπιακού αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αποφάσισε να αναθέσει για 2η χρονιά τη διοργάνωση στην Κοζάνη. Ο Δήμος Κοζάνης πρόθυμα παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης για τη φιλοξενία της.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα στις 13-14 Οκτωβρίου 2018, στο κλειστό της Λευκόβρυσης αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν κατά ηλικιακές κατηγορίες στο άθλημα που είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και δημοφιλή παγκοσμίως και έχει χαρίσει πληθώρα διεθνών διακρίσεων στη χώρα μας, με πιο πρόσφατη το χρυσό μετάλλιο, για 2η συνεχόμενη χρονιά, του Γ. Σγουρόπουλου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στη Ρουμανία.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ εδώ και μια δεκαετία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλήματος και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό όλων, όχι μόνο στο χώρο της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και πανελλήνια, με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του Μεγάλου Τελικού των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων το 2016 και το περσινό Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα.

Με δεδομένη τη στήριξη του Δήμου Κοζάνης, των ΜΜΕ, καθώς και της τοπικής κοινωνίας θα κάνει τα πάντα για την άψογη προετοιμασία και διοργάνωση του σπουδαίου αυτού πρωταθλήματος. Στην πόλη μας το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου αναμένεται να φιλοξενήσουμε περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με τους συνοδούς τους, γονείς, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος.

Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε στους αγώνες για να απολαύσετε το θέαμα και να γνωρίσετε από κοντά το αγαπημένο ολυμπιακό μας άθλημα.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 11.00΄π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης και θα πλαισιωθεί από χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης.
ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ο πρόεδρος                    ο γραμματέας
Διδασκάλου Κ.             Ζέρβας Δημήτριος.

Μοιραστείτε την είδηση