Αλμασίδης και Τεληκωστόγλου στους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για το 2019

1 Min Read

Υποψήφιοι για την κορυφαία διάκριση στον ελληνικό αθλητισμό για το έτος 2019 είναι ο προπονητής Χρήστος Αλμασίδης και ο αθλητής Απόστολος Τεληκωστόγλου του ΑΓΣ Μακεδονική Δύναμη.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα βραβεία ΠΣΑΤ για τον αθλητισμό που απονέμει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) από το 1954 στους κορυφαίους εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των αθλητικών συντακτών.
Έχοντας κατακτήσει την μια από τις δύο μεγαλύτερες διακρίσεις όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων της χώρας μας τη φετινή χρόνια, το αργυρό παγκόσμιο μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg στο Τae kwon do, Αλμασίδης και Τεληκωστόγλου πρωταγωνιστούν στην λίστα των κορυφαίων αθλητών και προπονητών της χώρας μας για το 2019.
Να σημειωθεί ότι όνομα του Απόστολου Τεληκωστόγλου βρίσκεται ανάμεσα σε ονόματα όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Λευτέρη Πετρούνια, του Στέφανου Τσιτσιπά, αλλά και του Μίλτου Τεντόγλου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή Χρήστο Αλμασίδη και τον πρωταθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου για την κορυφαία διάκριση της χώρας, θυμίζοντας σε όλους ότι ο ελληνικός αθλητισμός και το Ολυμπιακό Αγώνισμα του Ταεκβοντό έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Μοιραστείτε την είδηση