«Μύλος» με την ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος στον Γ. Αμανατίδη

2 Min Read

Δεν έχουμε ζητήσει τη στήριξη κανενός φορέα λέει ο ίδιος

Δεν έχουμε ζητήσει στήριξη κανενός φορέα λέει ο Γιώργος Αμανατίδης, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε η ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος ότι τον στηρίζει.

Η αρχική ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία τη Δευτέρα, ενώ χθες το μεσημέρι ήρθε και η ανακοίνωση του υποψηφίου.

Η ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος

Στην ανακοίνωση του του Πράσινο Κίνημα επισημαίνει πως πρόκειται για παράταξη, στην οποία συμμετέχουν τα κατά τόπους μέλη του Πράσινου Κινήματος και σημειώνει πως «στη Δυτική Μακεδονία, η απολιγνιτοποίηση της περιοχής και η επόμενη ημέρα είναι το μεγάλο στοίχημα της περιοχής. Ωστόσο είναι σημαντική η διάσωση του ανάγλυφου φυσικού περιβάλλοντος με τους ορεινούς όγκους τις πανέμορφες λίμνες και το δίκτυο ποταμών που διασχίζουν την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η παραγωγική ανασυγκρότηση με βάση τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, αλλά και η διαχείριση απορριμμάτων θα είναι επίσης θέματα αιχμή στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Είναι ξεκάθαρο, ότι η συμμετοχή των μελών του Πράσινου Κινήματος προσδίδει το αναγκαίο αυτοδιοικητικό κύρος, στις εφαρμόσιμες «πράσινες» πολιτικές».

Η απάντηση Αμανατίδη

Σχετικά με ανακοίνωση που εκδόθηκε περί στήριξης του Συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» από συγκεκριμένο πολιτικό φορέα δηλώνουμε τα εξής:

1) Δεν έχει ζητηθεί η στήριξη κανενός πολιτικού-κομματικού φορέα

2) Κανείς υποψήφιος δεν έχει προταθεί από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, ώστε να έχει ενταχθεί και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.

Μοιραστείτε την είδηση