Ανακοίνωση τμήματος μικρομεσαίων Ν.Ε. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία: H οργή των Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων της Περιφέρειας είναι δίκαια και απόλυτα δικαιολογημένη

1 Min Read

Επειδή η οργή των Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων της Περιφέρειας είναι δίκαια και απόλυτα δικαιολογημένη, θέτουμε τα εξής ερωτήματα στην Περιφερειακή Αρχή:

  • Η πρωτοφανής μη ανακοίνωση της βαθμολογίας των εντασσόμενων επιχειρήσεων, πως προέκυψε ως ιδέα;
  • Με ποια λογική δεν αξιολογήθηκαν όσες επιχειρήσεις υπέβαλαν αιτήσεις;
  • Γιατί δε σχηματίζεται κατάλογος των επιχειρήσεων που είναι επιλαχούσες;

Δε συνεχίζουμε τις ερωτήσεις. Κατανοεί φανταζόμαστε η Περιφέρεια ότι και μόνο αυτά τα ερωτήματα είναι αρκετά για τη διαμόρφωση της άποψης στους Πολύ Μικρούς και Μικρούς Επιχειρηματίες ότι «κάτι τρέχει στα γιούφτικα»

- Advertisement -

Και μια επισήμανση:

Για την νέα προκήρυξη «Επιχειρηματική Ευκαιρία στη Δυτική Μακεδονία», έχει ήδη στο συρτάρι του ο Περιφερειάρχης τη λίστα των εντασσόμενων επιχειρήσεων;

Δεν εξηγείται αλλιώς η διαμόρφωση των κριτηρίων αξιολόγησης με τόσο «πρωτότυπο» για τα δεδομένα των προγραμμάτων τρόπο.

Καλό θα ήταν κ. Περιφερειάρχη άμεσα να αυξήσετε τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης και να διορθώσετε όσο είναι καιρός τα κριτήρια αξιολόγησης (και ιδιαίτερα αυτά της ίδιας συμμετοχής) προκειμένου να μην αποκλείονται όλες σχεδόν οι ΜμΕ επιχειρήσεις για να πάνε τα χρήματα μόνο σε αυτούς που δεν τα έχουν ανάγκη για την πραγματοποίηση των επενδύσεων τους.

 

Τμήμα ΜμΕπιχειρήσεων Ν.Ε. Κοζάνης

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Μοιραστείτε την είδηση