Ανακοίνωση του εφημέριου του Αγίου Γεωργίου για τις ακολουθίες των επόμενων ημερών

1 Min Read

Από τον ιερό κοιμητηριακό ναό Αγίου Γεωργίου Κοζάνης ανακοινώνεται προς τους ευσεβείς Κοζανίτες και προσκυνητές του ιερού ναού ότι :
Α) Την Μεγάλη Παρασκευή δε θα λάβει χώρα η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης μας κατά το πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά εντός του Ναού και κεκλεισμένων των θυρών.
Β) Το Μέγα Σάββατο βράδυ η τελετή της Ανάστασης επίσης δε θα λάβει χώρα εντός του κοιμητηρίου, κατά το παραδεδομένο και ωραιότατο έθιμο, αλλά εντός του Ναού κεκλεισμένων των θυρών.
Προς ανακούφιση των πιστών ανακοινώνονται τα εξής :
α) Όλες οι ακολουθίες του ιερού ναού μεταδίδονται σε live stream από τη σελίδα του ναού στο Facebook με τα στοιχεία : Άγιος Γεώργιος Κοζάνης.
β) Όσοι θέλουν να διαβαστούν τα ονόματα των κεκοιμημένων τους στη Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως ας τα αποστείλουν στο email : [email protected]
γ) Συμπολίτες μπορεί εσείς να μην μπορέσετε να είστε κοντά στους κεκοιμημένους σας, αλλά να είστε σίγουροι και ήσυχοι ότι θα είμαστε εμείς ( ο ιερέας και το προσωπικό του ναού ) μαζί τους για να τους μεταφέρουμε το μήνυμα της Αναστάσεως.
Καλή Ανάσταση σε όλους ! ! !
Ο Εφημέριος
π. Νικόλαος Γ. Κοντός

Μοιραστείτε την είδηση