Ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού “Όλα Αλλιώς για τον Δήμο Κοζάνης”

3 Min Read

Ο συνδυασμός «Όλα Αλλιώς για τον Δήμο Κοζάνης» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη τέσσερις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Α) Γκουρκούτα Θεοδόση,

- Advertisement -

Β) Μαυρίδη Γρηγόρη,

Γ) Τζέλλου Κωνσταντίνα, και

Δ) Χαραλαμπίδη Γιάννη

 

ΓΚΟΥΡΓΚΟΥΤΑΣ Θεοδόσης

 

Ο Γκουργκούτας Θεοδόσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης με καταγωγή από την κερασιά Κοζάνης και είναι 29 ετών. Είναι γιος του Σάκη Γκουργκούτα και της Σούλας Χατζηευστρατίου ιδιοκτήτες επιχείρησης στην Κοζάνη. Το 2008 όταν αποφοίτησε από το λύκειο πέρασε στην σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης στην Θεσσαλονίκη αλλά δοκίμασε εκ νέου την τύχη του και την δεύτερη φορά εισήλθε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Οικονομικών. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση σε λογιστικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη και από το 2015 ζει στην Κοζάνη όπου και εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης (Βολκάνο).

Ε: [email protected] [email protected]

 

 

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Γρηγόρης

 

Ονομάζομαι Γρηγόρης Μαυρίδης και γεννήθηκα το 1984 στην Κοζάνη, γιος του Στέφανου Μαυρίδη και της Καλλιόπης Ηλιάδου. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το 2008 αποφοίτησα από την Πολυτεχνική Σχολή και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ το 2009 ξεκίνησα να εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δύο χρόνια αργότερα ίδρυσα την energyTech, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικότερα στα φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και στην εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια και επιχειρήσεις. Είμαι μέλος του ΕΒΕ Κοζάνης και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ε [email protected]

 

ΤΖΕΛΛΟΥ Κωνσταντίνα

 

Η Κωνσταντίνα Τζέλλου γεννήθηκε το 1983 στο Κουήνς της Νέας Υόρκης. Είναι κόρη του επιχειρηματία Ζήση, με καταγωγή από τη Ροδιανή και της Κορίνας, με καταγωγή από τη Λίμα του Περού. Το 2001 ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Κοζάνης και το 2008 αποφοίτησε με τον τίτλο της Διατροφολόγου -Διαιτολόγου από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από το 2011 και μέχρι την πρόσφατη συνταξιοδότησή του Δρ. Γεώργιου Ρήγκα, εργάστηκε στο ιατρείο του ως γραμματέας αν και ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται με το αντικείμενο σπουδών της. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πλιάκη και πρόσφατα έγινε και μητέρα ενός αγοριού, του Δημήτρη.

Ε: [email protected] [email protected]

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο Ιωάννης Χαραλαμπίδης, γεννημένος το 1983,  κατάγεται από το Ρυάκιο Κοζάνης. Είναι γιος του Νικολάου Χαραλαμπίδη, συνταξιούχου Ο.Τ.Ε., και της Πασχαλιάς. Το 2001 ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 3ο Ενιαίο Λύκειο Κοζάνης και εν συνεχεία αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης και ειδικότερα στο Τμήμα Τηλεθέρμανσης. Κατά το έτος 2008 απασχολήθηκε ως υπάλληλος στο Γραφείο Κτηματογράφησης Κοζάνης. Τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως συμβασιούχος στη Δ.Ε.Η. Α.Ε..

Ε: [email protected][email protected][email protected]

 

Μοιραστείτε την είδηση