Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Τάσου Μουρουζίδη με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

1 Min Read

Ο Τάσος Μουρουζίδης γεννήθηκε στο Ρυάκι και ζει στην Αγία Παρασκευή Κοζάνης.

Είναι πτυχιούχος Φυσικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο της πόλης Ludwigshafen am Rhein.

- Advertisement -

Είναι ιδιοκτήτης σχολής Πληροφορικής, Ρομποτικής και Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Εργάστηκε και ως ωρομίσθιος καθηγητής Φυσικής σε διάφορα λύκεια της Κοζάνης.

Για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και με διάφορες πολεμικές τέχνες.

Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας με πολλές παρουσιάσεις σε διάφορα σχολεία της Κοζάνης, ομιλίες και άλλες δράσεις σχετικές με το αντικείμενο.

Ως ερασιτέχνης αστρονόμος συμμετέχει στο πρόγραμμα American Association of Variable Star Observers που επικεντρώνεται στον συντονισμό, την ανάλυση, τη δημοσίευση και την αρχειοθέτηση παρατηρήσεων μεταβλητών αστέρων, αλλά και την Ηλιακή δραστηριότητα.

Οραματίζεται έναν Δήμο πρωταγωνιστή και πρότυπο στη Δυτική Μακεδονία, με καλύτερη ποιότητα ζωής για τους δημότες του, εύκολη πρόσβαση των ΑΜΕΑ σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής και οικονομική ευημερία.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, ο Τάσος Μουρουζίδης θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

Κοζάνη 19/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση