Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Σαντετσίδη για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης

2 Min Read

Φίλες και Φίλοι,

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στην οποία κινούμαι ανιδιοτελώς από τα χρόνια του γυμνασίου έως σήμερα που ασκώ ελεύθερο εμπόριο, με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό καλό των Ελλήνων πολιτών και με ερέθισμα τις εξαγγελίες του νέου μας προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνω την επιθυμία μου να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας της Π.Ε. Κοζάνης.

Καλώ όλα τα ενεργά μέλη της Ν.Δ. να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία γιατί όσο περισσότεροι λάβουν μέρος τόσο καλύτερη αντιπροσώπευση θα έχουν τα εκλεγμένα μέλη. Η Ν.Δ. έχει μεγάλο πλούτο σε στελέχη όλων των βαθμίδων και στη συγκεκριμένη στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι η ανανέωση και η συμμετοχή όλων σε κάθε διαδικασία, στόχους που έχει ήδη θέσει από την πρώτη μέρα ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους και μέλη ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ. Η εκλογική διαδικασία είναι εσωκομματική. Όλοι ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και είμαστε όλοι μαζί και από την προηγούμενη αλλά και από την επόμενη μέρα και  αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που εκφράζει με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον ορθό πολιτικό λόγο από την ίδρυσή της και μετά. Ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε το μέτωπο λογικής ενάντια στον κάθε μορφής λαϊκισμό. Γι’ αυτό και εσωκομματικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία ΝΟΔΕ αυτοτελή, με καθημερινή λειτουργία και ανοιχτή στην τοπική κοινωνία.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν τα 40 ενεργά μέλη απ’ όλο το γεωγραφικό φάσμα της Π.Ε. Κοζάνης που υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου και όλους όσοι με προέτρεψαν να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Ιωάννης Σαντετσίδης.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση