Ανανεωμένη θα κατεβεί στις εκλογές η “Ενότητα” τονίζει ο επικεφαλής της Λάζαρος Μαλούτας

2 Min Read

Ανανεωμένος θα εμφανιστεί ο συνδυασμός της «Ενότητας» στις επικείμενες εκλογές για το Δήμο Κοζάνης σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λάζαρο Μαλούτα.

«Είναι σαφές ότι μπαίνουμε στους τελικούς σχεδιασμούς και στις τελικές επιλογές για την προεκλογική περίοδο. Ο συνδυασμός της «Ενότητας» από τις προηγούμενες εκλογές ήταν πλήρης και μάλιστα είχε επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εκλογών. Από εκεί και πέρα, όπως είχα την ευκαιρία να τονίσω και σε άλλες συναντήσεις, τουλάχιστον σε επίπεδο κεντρικού ψηφοδελτίου θα υπάρχει μια σημαντικότατη ανανέωση στο στελεχιακό δυναμικό του συνδυασμού. Όσο αφορά τα Δημοτικά Διαμερίσματα εκεί  ενδεχομένως να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές δεδομένου και του νέου τρόπου εκλογών, μιας και θα υπάρχει διαφορετική κάλπη και ψηφοδέλτιο στις κοινότητες. Από εδώ και πέρα το χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει επιτάχυνση των διαδικασιών  συγκρότησης ψηφοδελτίου, επικαιροποίηση του προγραμματικού μας λόγου και προετοιμασία γενικότερα για την προεκλογική περίοδο».

Ο κ. Μαλούτας αναφερόμενος σε ποιο πολιτικό χώρο θα κινείται το ψηφοδέλτιο υπογράμμισε πως «το ψηφοδέλτιό μας στις προηγούμενες εκλογές ήταν πολυσυλλεκτικό , με  αυτοδιοικητικούς παλιούς και νέους  οι οποίοι προέρχονταν από διάφορους πολιτικούς χώρους. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και τώρα. Δεν είναι κριτήριο η πολιτική διαδρομή και η πολιτική ένταξη οποιουδήποτε για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο. Κριτήριο είναι η συμφωνία με τις βασικές μας αρχές για το μέλλον του τόπου».

Απαντώντας σε ερώτημα αν θα ζητήσει τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγή ανέφερε πως «δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος , όπως δεν ζητήσαμε και την προηγούμενη φορά. Προφανώς δεν κρύβω την κομματική μου προέλευση και ένταξη αλλά νομίζω πως   τα κομματικά χρίσματα και οι στηρίξεις είναι πλέον ξεπερασμένα».

Μοιραστείτε την είδηση