Αναστολή λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής στο Λιάπειο
Χωρίς κολυμβητική δεξαμενή μένει η Κοζάνη, μετά την απόφαση για αναστολή λειτουργίας της εγκατάστασης στο Λιάπειο, λόγω ελέγχου και εργασιών συντήρησης. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί άμεσα προβλήματα στην καθημερινότητα δεκάδων πολιτών που χρησιμοποιούσαν τον χώρο, από παιδιά και αθλητές έως άτομα με αναπηρία και πολίτες που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης.
Η έλλειψη εναλλακτικής υποδομής στην πόλη οδηγεί πλέον όσους έχουν ανάγκη τη χρήση πισίνας σε αναγκαστικές μετακινήσεις σε άλλες πόλεις, προκειμένου να συνεχίσουν την άσκηση και την αποκατάσταση τους. Την ίδια ώρα, δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την επαναλειτουργία της εγκατάστασης, γεγονός που εντείνει την ανησυχία για τη διάρκεια της διακοπής.
Η ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης: “Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει ότι λόγω ελέγχου των εγκαταστάσεων και συντήρησης αυτών, αναστέλλεται η λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής στο Λιάπειο, μέχρι νεοτέρας”.






