Αναβάλλονται οι αγώνες του Εθνικού Κοζάνης έως τις 29/10

1 Min Read

Την αναβολή των αγώνων του Εθνικού Κοζάνης στην Α1 χάντμπολ των γυναικών για το διάστημα 16-29 Οκτωβρίου γνωστοποίησε σήμερα (16/10) η ΟΧΕ. Αιτία αποτελούν τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, λόγω του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να μην ορίζονται ούτε οι αναμετρήσεις του ΑΟ Κοζάνης που μετέχει στην Α2 κατηγορία χάντμπολ των ανδρών.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το “lockdown” στη συγκεκριμένη περιοχή ενδέχεται να επηρεάσει και την εθνική ομάδα των ανδρών, η οποία την Κυριακή 8/11 (16:00, ΕΡΤSPORTS) είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί τη Γαλλία στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022.

Η σχετική ανακοίνωση της ΟΧΕ έχει ως εξής:

«Λόγω του lockdown στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, για το διάστημα 16-29 Οκτωβρίου, η ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει ότι αναβάλλονται όλοι οι εντός και εκτός έδρας αγώνες στους οποίους συμμετέχουν ο Εθνικός Κοζάνης (Α1 Γυναικών) και ο ΑΟ Κοζάνης (Α2 Ανδρών).

Για τον ίδιο λόγο και για το συγκεκριμένο διάστημα η ΚΕΔ/ΟΧΕ ενημερώνει ότι δεν θα ορίζονται στα παιχνίδια στελέχη (κριτές, διαιτητές, παρατηρητές) που προέρχονται από την συγκεκριμένη περιοχή».

Μοιραστείτε την είδηση