Αναβαθμίζονται οι υποδομές του γηπέδου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης

2 Min Read

Η σύμβαση για την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, υπογράφηκε από την αναπληρώτρια δήμαρχο και αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Κοζάνης, Νούλα Τουμπουλίδου και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Κοινοπραξίας του έργου, Γιάννη Λάμπρη.

Το «παρών» στην υπογραφή, το πρωί της Πέμπτης 24 ης Μαρτίου, στο Δημαρχείο, έδωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.


Επίσης, παρόντες στη διαδικασία ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Μακάριος Παπαδόπουλος, ο προϊστάμενος Γραφείων ΕΠΣ Κοζάνης, Σάββας Πεχλιβανίδης, καθώς και ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Μιχάλης Πεχλιβανίδης.

Αναλυτικά, στόχο του έργου αποτελεί η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του κύριου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΕΠΣ, ώστε να διοργανώνονται, βάσει της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αγώνες 1 ης κατηγορίας (Ερασιτεχνική Κατηγορία και Τοπικές Ενώσεις).


Συνεπώς, στη μελέτη περιλαμβάνονται εργασίες όπως η πλήρης αντικατάσταση και συντήρηση του χλοοτάπητα, η εγκατάσταση αυτόματου αρδευτικού δικτύου, η δημιουργία αποστραγγιστικού δικτύου, η διαγράμμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου, η εγκατάσταση δύο εστιών και πάγκων, καθώς και η αντικατάσταση-συμπλήρωση 400 πλαστικών καθισμάτων στις υφιστάμενες κερκίδες. Επιπλέον, το έργο περιλαμβάνει αλλαγές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, όπως η τοποθέτηση αυτοματισμού αφής-σβέσης των νέων προβολέων, φωτισμό της πύλης εισόδου, φωτισμό ασφαλείας του εξωτερικού χώρου κ.ά.

Η συμβατική δαπάνη του έργου είναι 359.716,08 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), με τον προϋπολογισμό της μελέτης να ανέρχεται σε 600.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

Σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Μοιραστείτε την είδηση