Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αλήθεια κ. Γεννηματά, ΓΙΑΤΙ είναι «χειρότερη κυβέρνηση» από αυτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, της χρεοκωπίας και των μνημονίων;

5 Min Read

Η κ. Φώφη Γεννηματά λίγες ώρες μετά την επαναφυλάκιση της σημαίας του ΠΑΣΟΚ και υπουργού των εξοπλιστικών κ. Ακη Τσοχατζόπουλου και της αποστολής της δικογραφίας για τις Ολυμπιακές μίζες που εμπλέκουν Χρυσοχοϊδη και Σημίτη στην Βουλή των Ελλήνων, θέλοντας να εντυπωσιάσει ένα συγκεκριμένο κοινό της Κοζάνης στην κούρσα για την αρχηγία του 3ου νέου φορέα μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ, ΔΗΣΥ), δήλωσε πως «Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, στην πιο κρίσιμη στιγμή».
Θα συμφωνήσουμε με την κ. Γεννηματά πως για τα κόμματα τα οποία κυβέρνησαν την χώρα τα προηγούμενα χρόνια, η σημερινή κυβέρνηση είναι ένας εφιάλτης, καθώς όχι μόνο αναδεικνύει τις ανομίες, τις λίστες «Λαγκάρντ» – «Μπόργιανς» (όπου υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αφαιρούσαν ονόματα συγγενών) και τα σκάνδαλα, φυλακίζονται και οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί.
Πρωτόγνωρο αυτό για τα Ελληνικά δεδομένα!
Δυστυχώς όμως για την νυν αρχηγό του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ και υποψήφια αρχηγό της νέας μετάλλαξης, ως προς «τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» την διαψεύδουν καθημερινά οι φιλολαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης καθώς και οι δηλώσεις αξιωματούχων των θεσμών και οι δηλώσεις αρχηγών κρατών (Ε.Ε.– Η.Π.Α.).
Η σημερινή «χειρότερη» κυβέρνηση της μεταπολίτευσης σε αντίθεση με τις «success story» κυβερνήσεις που το κόμμα της κ. Γεννηματά συμμετείχε, έχει προτάξει και το επιτυγχάνει σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, την έξοδο απ΄τα μνημόνια.
Προχθές δόθηκαν τα 800 εκ ευρώ του ESΜ και όλοι βλέπουν τέλος μνημονίου τον Αύγουστο το 2018.
Με κεντρικό άξονα της πολιτικής, τον Έλληνα πολίτη και όχι τα διαπλεκόμονα συμφέροντα, η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε καμία απόλυση, απεναντίας αποκατέστησε αδικίες των Κυβερνήσεων ΓΑΠ και συγκυβερνήσεων Σαμαρά- Βενιζέλου.
1,2εκ Έλληνες συνταξιούχοι το επόμενο διάστημα θα πάρουν αναδρομικά, κρατήσεις εισφορών που άδικα είχε επιβάλει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Το 2016 μοίρασε κοινωνικό μέρισμα από το πλεόνασμα, τους κόπους δηλ. των Ελλήνων φορολογούμενων, για το οποίο η αντιπολίτευση καλούσε τους θεσμούς μέσω των ευρωβουλευτών της να το μπλοκάρουν και αυτό να πάει στους δανειστές κι όχι στον λαό. Όπως κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί και το 2017 καθώς υπάρχει υπεραπόδοση εσόδων πάνω από 1,5 δις ευρώ.
Πρωτόγνωρο και αυτό για τα Ελληνικά δεδομένα, καθώς οι «επιτυχημένες» κυβερνήσεις της αντιπολίτευσης με τους «άριστους» πολιτικούς, είχαν μάθει τα πλεονάσματα, δάνεια, προγράμματα Ε.Ε. κλπ να πηγαίνουν σε τσέπες ημετέρων, τοποθετώντας τα αυτοί σε Ελβετικές τράπεζες και φορολογικούς παραδείσους . Έλληνες Θα πει κανείς κι αυτοί.
Αλήθεια κ. Γεννηματά, ΓΙΑΤΙ είναι «χειρότερη κυβέρνηση» από αυτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, της χρεοκωπίας και των μνημονίων;
Γιατί δεν έκανε καμία μείωση στις αποδοχές των εργαζόμενων;
Γιατί επανέφερε τις συλλογικές συμβάσεις που είχαν καταργήσει οι προηγούμενοι;
Γιατί αποκαθιστά αδικίες;
Γιατί αντί να αυξάνει την ανεργία με απολύσεις χάριν των δανειστών (καθαρίστριες, ΕΡΤ, δημοτική αστυνομία) μειώνει την ανεργία;
Γιατί βάζει σε τάξη το άνομο τοπίο των ΜΜΕ, τα οποίοι λειτουργούν ως «νταβατζήδες»;
Γιατί στα εξοπλιστικά κλείνει διακρατικές ΚΑΘΑΡΕΣ συμφωνίες και όχι μέσω εμπόρων-ντίλερ για να μπιζάρονται οι επιτήδειοι Τσοχατζόπουλοι, Σμπώκοι, Γιάννοι, Τσουκάτοι, Μαντέληδες κλπ;
Γιατί μετά την τρομοκρατία του κουρέματος των καταθέσεων το 15, οι καταθέσεις επιστρέφουν στις τράπεζες;
Δεν θα επεκταθούμε άλλο για το πόσο «χειρότερη είναι η σημερινή κυβέρνηση» έναντι των «καλών, άριστων και επ ωφελεία των Ελλήνων» μνημονιακών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που καθημερινά οι εξεταστικές επιτροπές και οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν, όχι γιατί δεν έχουμε άλλα επιχειρήματα, αλλά γιατί θα καταλάβουμε τόσο χώρο στα ΜΜΕ που θα φιλοξενήσουν το Δ.Τ. μας, που δικαίως θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε.
Κυρία Γεννηματά, ο Ελληνικός λαός σας γνωρίζει πολύ καλά και σας τοποθέτησε οριστικά, παρά τις πολιτικές μεταμφιέσεις σας στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Υ.Γ: Για την έξωθεν καλή μαρτυρία των αγνών προθέσεών σας, θα πληρώσετε αυτά τα 190 εκ ευρώ δάνεια, που είναι φορτωμένα στις πλάτες των φορολογούμενων;

- Advertisement -

Ο.Ε.Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση