Ανοιχτά και αύριο τα εμπορικά καταστήματα-Αρκετός ο κόσμος που εκμεταλλεύεται τις καλές τιμές των εκπτώσεων

2 Min Read

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βγήκε και χθες στην αγορά της Κοζάνης, καθώς αφενός οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν τους προηγούμενες μήνες και αφετέρου οι εκπτώσεις ήταν δύο βασικοί παράγοντες.

Ο μικρός αριθμός πελατών που μπορούν να εξυπηρετηθούν, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μέσα στα καταστήματα, σε αρκετές περιπτώσεις ευθύνεται για ουρές που δημιουργούνται σε καταστήματα «αλυσίδων» και όχι στα μικρά καταστήματα, τα οποία τηρούν απαρέγκλιτα τους όρους.

- Advertisement -

Όπως έτσι κι αλλιώς είχε θέσει εξαρχής ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης σε ανακοίνωσή του «θα τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την δημόσια υγεία και ασφάλεια και να δώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους πελάτες μας, ώστε να μην ξαναβρεθούμε στη θέση που είμαστε για τους τελευταίους τρεις μήνες».

Επίσκεψη Μαλούτα Κυριακίδη στα ανοιχτά εμπορικά

Τα ανοιχτά εμπορικά καταστήματα επισκέφθηκε χθες και ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Κυριακίδη.

Στόχος της επίσκεψης, ήταν η λήψη μιας πρώτης εκτίμησης για την κατάσταση της αγοράς από τους εκπροσώπους των καταστηματαρχών, καθώς και η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, έπειτα από την επιβολή παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων στην περιοχή.

Τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο αντιδήμαρχος μίλησαν με τους εμπόρους από τους οποίους πήραν τον «παλμό» της αγοράς.

Ανοιχτά αύριο τα εμπορικά

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου προς το καταναλωτικό κοινό, το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων του Συλλόγου προσαρμόζεται λόγω των ειδικών συνθηκών και της προαιρετικής λειτουργίας από τις 07:00 έως τις 20:00. Έτσι οι απογευματινές ώρες 20:00 έως τις 21:00 από τα απογεύματα της Τρίτης, της Πέμπτης και της Παρασκευής μετατίθενται στα μεσημέρια των ημερών που είναι κλειστά τα απογεύματα. Δηλαδή το κλείσιμο των καταστημάτων τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο μετατίθεται στις 15:30.

Μόνο για αύριο Κυριακή 24 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά με ωράριο 11:00-16:00.

Μοιραστείτε την είδηση