Άνοιξαν τα νέα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μαυροδέντρι Κοζάνης

2 Min Read

Εγκαίνια το πρωί της Παρασκευής παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού

Στα νέα του γραφεία βρίσκεται πλέον η Περιφερειακή Μονάδα Δυτικής Μακεδονίας του Οργανισμού Πληρωμών Κοινοτικών Ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ). Το πρωί της Παρασκευής έγιναν στο Μαυροδέντρι τα εγκαίνια των νέων χώρων, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Βαγγέλη Σημανδράκου, αυτοδιοικητικών και των εργαζόμενων.

Τα νέα γραφεία στεγάζονται στον δεύτερο όροφο του πρώην Δημαρχείου Δημητρίου Υψηλάντη και φιλοξενούν δέκα υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων (γεωτεχνικούς, κτηνιάτρους, γεωπόνους, διοικητικό προσωπικό, πληροφορικούς και τοπογράφους) καθώς και έκτακτο προσωπικό.

«Ο Οργανισμός είναι κοντά στην αγροτική παραγωγή και ο λόγος που τα γραφεία είναι εδώ, είναι γιατί εδώ είναι το κέντρο της αγροτικής παραγωγής της Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης, ο Οργανισμός σέβεται το δημόσιο χρήμα και προσπαθεί να βρει λύσεις και να αξιοποιήσει τα δημόσια κτίρια» είπε στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Βαγγέλης Σημανδράκος, ο οποίος εξήρε την βοήθεια του Δήμου Κοζάνης στο να ολοκληρωθεί το εγχείρημα.

«Είναι ευτυχή συγκυρία το ότι όταν πήραμε την απόφαση για παραχώρηση του κτιρίου στον Οργανισμό δεν ήσουν Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και είσαι σήμερα και αυτό είναι μεγάλη μας χαρά. Κάθε φορέας και υπηρεσία γνωρίζει τις προτεραιότητες του. Όταν μας ενημέρωσε ο Οργανισμός ότι επιθυμεί φύγει από τον ιδιωτικό χώρο που μίσθωνε στην Κοζάνη και αναζητά έναν δημόσιο χώρο ανταποκριθήκαμε άμεσα. Αυτό δείχνει πως ο Δήμος Κοζάνης είναι ο το κέντρο βάρους των δήμων της Δυτικής Μακεδονίας» είπε με τη σειρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ παίζει και θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το εργατικό δυναμικό του Οργανισμού, το έχω ζήσει και θεωρώ πως δεν είναι απλά ένας μηχανισμός πληρωμών αλλά και μηχανισμός συμβουλών και παροχή βοήθειας στους αγρότες» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση