Αντιδράσεις για την ανάπλαση της Πλ. Λασσάνη

1 Min Read

«Προσχηματική» χαρακτήρισε την όποια διαβούλευση επιχειρεί ο δήμος Κοζάνης για την ανάπλαση της Πλατείας Λασσάνης και του ιστορικού Κέντρου, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης, Θεόδωρος Μιχαηλίδης, γιατί όπως ανέφερε οι αποφάσεις είναι τετελεσμένες. Μάλιστα άφησε αιχμές με τον τρόπο που έγινε η σχετική μελέτη, η οποία όπως ανέφερε αποκλείει, τόσο τις αφετηρίες των αστικών λεωφορείον, όσο και τη στάθμευση των ΙΧ αυτοκινήτων.
«Η μελέτη αυτή ουσιαστικά θα σημάνει και το κλείσιμο των Αστικών ΚΤΕΛ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης, γιατί όπως είπε η μεταφορά των αφετηριών στον σταθμό του ΟΣΕ, θα εξαναγκάσει τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων που εξυπηρετεί το ΚΤΕΛ Αστικών να μετακινούνται με τα ΙΧ αυτοκίνητα, καθώς θα χρειάζονται για να φθάσουν στο κέντρο 3,90 ευρώ και δύο αστικά λεωφορεία.
Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης, Θεόδωρος Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης ότι υπάρχει πληθώρα αντιδράσεων, τόσο από το επιβατικό κοινό όσο από τους επαγγελματίες και κατοίκους της πλατείας Λασσάνη για τη νέα ανάπλαση που θα επιχειρήσει ο δήμος Κοζάνης.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιραστείτε την είδηση