Απάντηση Σπυρίδου στο Δήμαρχο Σερβίων : Η αλήθεια … δεν αδίκησε, ποτέ, κανέναν

2 Min Read

Χωρίς σχόλια … στη δημοσίευση  του δημάρχου  Σερβίων Χ. Ελευθερίου, που αφορά στο αίτημα της αντιπολίτευσης, για  αναβολή της δημοτικής συνεδρίασης της περασμένης Κυριακής,  προχωρώ στο δια ταύτα  και σας ρωτώ αγαπητοί συνδημότες:

1)Εάν εσείς καλούσασταν να ψηφίσετε για μια δανειακή πράξη (επενδυτικού χαρακτήρα) ύψους 1.899.579.60  ευρώ, μεταξύ Δήμου Σερβίων και  παρακαταθηκών και δανείων, διάρκειας 15 ετών, δε θα είχατε την υποχρέωση να είστε απόλυτα ενημερωμένοι  προκειμένου να συνεχίσετε  με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους δημότες?

2) Θα δεχόσασταν ένα τέτοιο θέμα να μη συζητηθεί?

3) Θα μπορούσατε να βγείτε στην κοινωνία χωρίς ντροπή?

Η παράταξη «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» λέει αβίαστα ΟΧΙ.

Αυτό πράξαμε λοιπόν.

Ζητήσαμε  η έκτακτη συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί δια περιφοράς αλλά διά μέσου τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να ενημερωθούμε σχετικά, να ακούσουμε και να μας ακούσουν. Αντί  λοιπόν η δημοτική Αρχή, να  εκτιμήσει και οπωσδήποτε να σεβαστεί  το εύλογο αίτημα μας,  ούτος ώστε να προχωρήσει το ζήτημα χωρίς να χρονοτριβούμε… λαμβάνουμε σήμερα εκ νέου την επανάληψη της προηγούμενης πρόσκλησης, εν μέσω μάλιστα ενός δημόσιου κατηγορώ του Δημάρχου.

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει πολιτική « αλητεία» αλλά επειδή πράγματι όπως κατά επανάληψη το δηλώνει και ο ίδιος, δεν είναι πολιτικός, ο κάθε λογικός νους καταλήγει ότι είναι θέμα χαρακτήρα.

Αυτό  θα κριθεί.

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά οι αναλήθειες… πόσο να σε προχωρήσουν?

Σε κάθε περίπτωση, εμείς, δηλώνουμε στρατιώτες των δημοτών.

Συνεπώς  ποτέ δε θα μπλοκάραμε έργα ανάπτυξης που προσδίδουν προκοπή . Είμαστε θετικοί στο πρόγραμμα « Αντώνης Τρίτσης»  και σε κάθε πρόγραμμα που πάει τον τόπο μας ισόνομα, μπροστά!

Όμως ποτέ, δε θα κινηθούμε ανενημέρωτοι ,ποτέ πρόχειροι και πάντως… μόνο με  αλήθειες.

Η αλήθεια κ. Δήμαρχε Σερβίων, στο βάθος του χρόνου , δεν αδίκησε  ποτέ κανέναν.

Μοιραστείτε την είδηση