Απάντηση του Ι. Μανέ στον « Γενικό Γραμματέα » του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης “Γραμματέα ξέχασες την Αλήθεια αλλά δεν είναι η πρώτη φορά!!!”

5 Min Read

Ολοκληρώθηκε στις 11 Απριλίου 2018, η συμφωνία των παρατάξεων Πάσκε – Δάκε, για την συγκρότηση προεδρείου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.
Μία συμφωνία που έρχεται από πολύ μακριά και συνεχίζει!!!
Ήμουν απολύτως βέβαιος, ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα διαφορετικό γιατί σε ΕΝΩΝΟΥΝ κοινοί δεσμοί …..
Βέβαια εκείνο που σας χάλασε τα σχέδια και πέσανε οι Μάσκες, ήταν το εκλογικό Βατερλό της 1 Απριλίου 2018, (που αν και παράνομα νομιμοποίησες 13 συνέδρους της ΔΑΚΕ και 6 δικούς σου), οι Σύνεδροι σε κατέταξαν ως Πάσκε Τρίτη δύναμη .
Αυτό βέβαια, « ως βαθύτατα δημοκράτης », εκπρόσωπος του ψηφοδελτίου της Πάσκε – Σ, δεν το έλαβες καθόλου υπόψιν σου και δίχως ίχνος Ντροπής αποδέχθηκες την θέση του γραμματέα!!!
Βλέπεις η Καρέκλα Πάνω από ΌΛΑ!!!!!
Επειδή όμως για να δικαιολογήσεις φίλε Τολιόπουλε το Συνδικαλιστικό σου ατόπημα, προσπαθείς με δόλο να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα με την διαδικασία του 2017 και με την απαράδεκτη στάση σου του 2018.
Το είπα πολλές φορές αλλά θα το επαναλάβω και πάλι.
Στις 19 Απριλίου 2017 ήσουν και πάλι σε απόλυτη ταύτιση με την Δάκε.
Σκοπίμως δεν προσερχόσασταν στο Διοικητικό Συμβούλιο, που εσύ είχες προσκαλέσει, με μόνο στόχο να μην γίνει συγκρότηση σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο και να προσφύγετε στα δικαστήρια με την αιτιολογία της Αδυναμίας συγκρότησης.
Σου θυμίζω, αν και είναι γνωστό σε όλους και πολύ περισσότερο σε εσένα και τους συνεργάτες σου, ότι συμφωνήσαμε ως παρατάξεις στην ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ του προεδρείου, με πρόεδρο μάλιστα εσένα.
Όμως οι συμφωνίες και οι δεσμοί που σε ενώνουν με την άλλη πλευρά, δεν σου επέτρεψαν, ή μάλλον σου το επέβαλαν, να μην προσέλθεις στην συγκρότηση, κάτι που κατ’ ιδίαν μας το επιβεβαίωσε Σύντροφός σου.
Το να συνεχίζεις να λες ΑΝΟΗΣΙΕΣ δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας και το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκτίθεσαι.
Συνάδελφε Τολιόπουλε,
Το «αριστεροδεξιό ετερόκλητο ψηφοδέλτιο» που εσύ χαρακτηρίζεις, να ξέρεις ότι δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, διότι δεν συνομιλεί με ψεύτες, με υποκριτές, με ευθυνόφοβους, με καρεκλοκένταυρους και με Λαϊκιστές.
Δεν ασχολείτε με τύπους σαν εσένα που άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα κάνουν το βράδυ, όταν είναι να πάρουν ακόμη και ένα σκαμπό!!!!
Όσο για την αύξηση του 50% που εσύ προσπαθείς να υποβαθμίσεις και να χρεώσεις σε τρίτους αυτή την επιτυχία, είναι αυτό που αναφέρω παραπάνω ότι, ως ευθυνόφοβος τύπος φοβάσαι την αλήθεια και την προσωπική σου αποτυχία προσπαθείς να την αποποιηθείς.
Σου φταίνε όλοι οι άλλοι, που εσύ πλέον δεν μπορείς να πείσεις!!!
Παλιά μου τέχνη Κόσκινο!!!!
Για να γίνω σαφής.
Αυτή την παράταξη δεν την στήριξε και δεν την στηρίζει κανένας αρχηγός της αριστεράς …του κτηρίου της περιφέρειας που (τρέχοντας την επόμενη συνάντησες) και κανένας αρχηγός της ΔΑΚΕ ΓΣΣΕ.
Την στήριξαν και την στηρίζουν οι σύνεδροι, ο κόσμος της εργασίας και η κοινωνία και αυτό ξέρω ότι σε ενοχλεί.
Αντιθέτως με εσένα, που χρησιμοποιώντας ακόμη και την κομματική πειθαρχεία (μαθημένος από το παρελθόν), προσπάθησες να επιβάλλεις στους συνέδρους τι θα ψηφίσουν.
Όμως δεν σε άκουσαν και μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών και του αποτελέσματος ευχήθηκες στην Παράταξη της ΑΚΕ συγχαρητήρια, έκπληκτος και εντυπωσιασμένος.
Συνάδελφε Τολιόπουλε,
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο, ικανό να αποφασίζει, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να μπορεί να σταθεί απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές και όχι ένα μισό και αδύνατο Δ.Σ.
Όσο και να επιδιώκεις με πονηρίες και συκοφαντίες, να ξεφτιλίζεις και να διαλύσεις τον θεσμό του Εργατικού Κέντρου για μία καρέκλα, να ξέρεις ότι δεν θα το καταφέρεις.
Συνάδελφε Τολιόπουλε,
Η Παράταξη της ΑΚΕ που έχω την τιμή να ηγούμαι, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί ολιγωρίες, αδυναμίες και αποφάσεις που θα είναι εις βάρος των εργαζομένων, του τόπου και της περιοχής.
Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας!!!

Μανές Ιωάννης
Επικεφαλής ΑΚΕ

Μοιραστείτε την είδηση