Απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά διοργανώνουν ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

1 Min Read

Απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά διοργανώνει την επόμενη Τετάρτη 1 Μαίου 2019 στις 10 το πρωί, το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. του Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, συνεχίζει να εφαρμόζει και να επιτείνει τις ανάλγητες μνημονιακές πολιτικές. Η υπερφορολόγηση, η μείωση του αφορολόγητου, ο επανυπολογισμός των συντάξεων, η άρνηση επαναφοράς του 13ου, 14ου μισθού με πολιτική απόφαση, ο περιορισμός της προστασίας της πρώτης κατοικίας, τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, είναι μόνο μερικά από αυτά.
Οι ιδιωτικοποιήσεις και η υποθήκη της Δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια στο υπερταμείο, είναι μία ακόμη αντιλαϊκή πολιτική που εκποιεί τον Δημόσιο πλούτο, αντί πινακίου φακής.
Η Κυβέρνηση αντί να θριαμβολογεί για έξοδο από τα μνημόνια, θα πρέπει να σκύψει με σεβασμό πάνω στα ερείπια και τις στάχτες των μνημονιακών πολιτικών για να επουλώσει τις πληγές”.

Μοιραστείτε την είδηση