Από το “Ας” στο twitter! Αναμνήσεις των εκλογών του 1978 ξύπνησαν στην εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη τόπος να ζείς

1 Min Read

Αναμνήσεις από τις δημοτικές εκλογές του 1978 “ξύπνησαν” το βράδυ της Κυριακής στην όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις” στο κατάμεστο Cafe Agora. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η εξαιρετική συλλογή από επιστολές, ανακοινώσεις και  φειγ βολάν, που συγκέντρωσε ο νεαρός τότε Σπύρος Σιδέρης, όπου και αποτυπώνεται όλη η πολιτική σύγκρουση των ημερών άλλοτε με το χαρακτηριστικό  δηκτικό κοζανίτικο χιούμορ και άλλοτε με σκληρές  προσωπικές επιθέσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της εποχής τον Γιάννη Παπαγιάννη, τον Ιωάννη Μελά και το Νίκο Γκουντιό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα  ολιγόλογα πολιτικά μηνύματα της εποχής, εν είδει twitter,  που άφησαν εποχή όπως το περίφημο “Ας” και το “Αλλού ρα”.

- Advertisement -

Για το κλίμα της εποχής μίλησαν ο Σπύρος Σιδέρης και ο Λάζαρος Κουζιάκης ενώ ο Κώστας Καραμάρκος έκανε τη σύνδεση μεταξύ του 1978 και της σημερινής εποχής.Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Νεβεσκιώτης.

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση