Από το Τσοτύλι ο νέος πρύτανης στο Πολυτεχνείο της Κρήτης

2 Min Read

Ο καθηγητής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος με καταγωγή από το Τσοτύλι Βοίου θα είναι ο νέος πρύτανης στο Πολυτεχνείο της Κρήτης καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει το 52,8% των ψήφων κατά τις πρυτανικές εκλογές.
Ο νέος πρύτανης θα αναλάβει τα καθήκοντά του από τη 1 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτος και θα τα ασκήσει από τη θέση αυτή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου του 2021.
Σε γραπτή του δήλωση ο καθ. Ευάγγελος Διαμαντόπουλος σημείωσε:
“Το ειδικό εκλεκτορικό σώμα (καθηγητές, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό) με τίμησε με την ψήφο του εκλέγοντάς με στο αξίωμα του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία, καθώς και τους συνυποψηφίους πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις για έναν πολιτισμένο και εποικοδομητικό διάλογο.
Μαζί με τους εκλεχθέντες αντιπρυτάνεις-συνεργάτες μου θα εργαστούμε με σεβασμό προς τους φοιτητές, τους υπαλλήλους και τα μέλη ΕΤΕΠ, ΕΔΙΠ και ΔΕΠ του Πολυτεχνείου, με πίστη στις δυνατότητες του ιδρύματός μας και με διαφάνεια. Με στόχο τη συνέχεια στη διοίκηση, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το επόμενο χρονικό διάστημα και έως την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων μας (1η Δεκεμβρίου) θα συνεργαστούμε στενά με την Πρυτανεία του ιδρύματος, καθώς και με τις ακαδημαϊκές, τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες και μονάδες του, ώστε να ενημερωθούμε πλήρως για τα προβλήματα, να αναζητήσουμε λύσεις και να οδηγηθούμε σε μια εποικοδομητική διοικητική μετάβαση”, σημείωσε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Μοιραστείτε την είδηση