Αποδεσμεύεται προσωρινά το μεγαλύτερο μέρος των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης – Δικαιωμένος δηλώνει ο Δήμος Κοζάνης

1 Min Read

Δεκτή κατά το μεγαλύτερο μέρος της   έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης την αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων της ΔΕΥΑΚ με την οποία ζητούσε την αποδέσμευση των τραπεζικών της λογαριασμών, στην οποία είχε προχωρήσει η ΔΕΗ. Το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της δέσμευσης μέχρι της 22 Νοεμβρίου οπότε και θα ξανασυζητηθεί η υπόθεση, πλην ποσού 300.000 ευρώ, το οποίο παρέμεινε δεσμευμένο και η ΔΕΗ μπορεί άμεσα να το εισπράξει.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Δήμος Κοζάνης σημειώνοντας πως “ο  Δήμος Κοζάνης εκφράζει την ικανοποίηση του για την προσωρινή διαταγή  του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης  με την οποία διατάσσεται  η αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ, πέραν του ποσού των 300.000 ευρώ που παραμένει δεσμευμένο, όπως είχαμε προτείνει και εμείς. Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε με πνεύμα συναίνεσης και καλής συνεργασίας στην οριστική λύση του συγκεκριμένου χρόνιου προβλήματος και των υπολοίπων ανοιχτών θεμάτων με τη ΔΕΗ”.

Αυτό που πλέον γίνεται αντιληπτό είναι πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται μια συνάντηση μεταξύ ΔΕΗ, Δήμου Κοζάνης και ΔΕΥΑΚ ώστε να υπάρξει μια τελική λύση στο ζήτημα.

Μοιραστείτε την είδηση