Απολογισμός δράσης της Ομάδας Εθελοντών

2 Min Read

Η OMAΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, η οποία κατά καιρούς αναλαμβάνει δράση στην πόλη της Κοζάνης και τους γύρω οικισμούς για τη στήριξη οικογενειών με μέλη που υποφέρουν από πολύ σοβαρή πάθηση και αυτές αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, διοργάνωσε  στα τέλη Νοεμβρίου 2018 μουσική εκδήλωση με το μουσικό Γυμνάσιο Σιάτιστας στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ». Πλέον των χιλίων εισιτήρια προπωλήθηκαν χάρη στη θερμή στήριξη πολλών φορέων.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του μουσικού Γυμνασίου Σιάτιστας για την ολοπρόθυμη αποδοχής της πρότασής μας να παρουσιάσουν οι μαθητές του ποικίλο μουσικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βοΐου για την κάλυψη δαπανών προς γνωστοποίηση της εκδήλωσης (φυλλάδια, αφίσες). Ευχαριστούμε τον διοικητή της ΔΕΠΣ / Γ΄ Σώματος Στρατού για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας. Ευχαριστούμε τον σύλλογο Οινόης «Χρύσανθος», υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ΑΝΚΟ. Τέλος ευχαριστούμε τους συλλόγους της πόλης και της γύρω περιοχής καθώς και τις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη διακίνηση εισιτηρίων.

- Advertisement -

Το ποσόν των 6.600 €, το οποίο συγκεντρώθηκε, δόθηκε στους κάτωθι:   Α.Μ. (1500 €), Ι. Α. (1500 €), Μ.Κ. (1000 €), Λ.Δ. (1000 €), Α.Γ. (1000 €) και Σ.Κ. (600  €)

 

Με θερμές ευχαριστίες  και ευχές για καλή χρονιά με υγεία και χαρά για την ομάδα των εθελοντών

 

Βουχάρας Δημήτριος

Θεοδωρίδου Μαρία

Κικής Βασίλειος

Παπαδημητρίου Απόστολος

Σαπαλίδης Παύλος

 

 

Μοιραστείτε την είδηση