Απόλυτα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Κοζάνης από τις συνθήκες που επικρατούν στον προσωρινό χώρο φιλοξενίας του Ειδικού Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης στον Τετράλοφο

1 Min Read

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης από τις συνθήκες που επικρατούν και στις οποίες γίνεται η εκπαιδευτική διαδικασία στον προσωρινό χώρο φιλοξενίας του Ειδικού Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης στον Τετράλοφο.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί οι άνθρωποι του Σχολείου και οι γονείς είναι ικανοποιημένοι από τις υποδομές, τους χώρους και τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνεται όπως πρέπει. Γνωρίζουμε πως αρχικά υπήρχαν προβληματισμοί αλλά σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να στεγαστεί στον Τετράλοφο, προσωρινά, το Ειδικό Δημοτικό. Ταυτόχρονα προχωρούν και οι εργασίες στο κτίριο της οδού Αιανής στην Κοζάνη, ώστε να διαμορφωθούν και εκεί οι συνθήκες ώστε την επόμενη χρονιά το σχολείο να λειτουργήσει μέσα στην πόλη. Εξετάζουμε ήδη και είναι στο σχεδιασμό μας η οριστική λύση του θέματος με την κατασκευή ενός νέου κτιρίου, που θα στεγάσει μόνιμα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και θα παρέχει στα παιδιά αυτό που πραγματικά τους αξίζει» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Μοιραστείτε την είδηση