Απονομή επαίνων από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΔΕΗ Α.Ε. στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 1 Ιουνίου

1 Min Read

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΔΕΗ Α.Ε., όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή ηθικών επαίνων στα παιδιά των εργαζομένων και συνταξιούχων της Επιχείρησης, που διαμένουν στο Ενεργειακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας και στους όμορους Νομούς.
Θα απονεμηθούν 174 ηθικοί έπαινοι στους νέους που αρίστευσαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 λαμβάνοντας Απολυτήριο Γυμνασίου, Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΙ, ΑΕΙ, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με άριστα καθώς και διδακτορικό τίτλο σπουδών.
Τους επαίνους θα απονείμει ο Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης κ. Γεώργιος Δαμάσκος.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί υψηλόβαθμα Στελέχη της Επιχείρησης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Δήμαρχοι της περιοχής, οι Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και Σύλλογοι Συνταξιούχων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο Αμφιθέατρο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00.

Μοιραστείτε την είδηση