«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» την Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης! – Μια ξεκαρδιστική κωμωδία από το Θέατρο Έκφραση

2 Min Read


Ένα… υπέροχο δείπνο ετοιμάζεται να σερβίρει και στο «σπίτι» της στην Κοζάνη η Ιοκάστη (Παπαδάμου). Ένα δείπνο στο οποίο θα σερβίρει όλα τα εδέσματα που αγάπησε το κοινό, δηλαδή σασπένς, ανατροπές, χιούμορ, μυστήριο και φυσικά άφθονο γέλιο!
Ο λόγος για την επιτυχημένη κωμωδία του Άκη Δήμου «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», σε σκηνοθεσία Χρήστου Χρήστου, την οποία θα παρουσιάσει το Θέατρο Έκφραση για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα, 30 Ιουλίου (ώρα έναρξης 21.30) στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.
Η υπόθεση
Το «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» του Άκη Δήμου που έχει κερδίσει το θεατρικό βραβείο καλύτερου νεοελληνικού έργου είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολλά φαρσικά στοιχεία, μια τρελή κοινωνική σάτιρα που παρωδεί τη βιομηχανία των “οικογενειακών” σήριαλ. Είναι ένα έργο για έναν σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι την νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στα παιδιά από το εξωτερικό. Είναι, επίσης, ένα έργο για δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται, όπως όλοι μας.
Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία : Χρήστος Χρήστου. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Μουσική επιμέλεια: Πέτρος Χριστακόπουλος. Κινησιολογία: Φανή Σκεντέρη. Παίζουν οι: Γεωργία Διακοπούλου, Γιάννης Παπαγεωργίου, Χρήστος Χρήστου, Μίνα Παππά, Γιάννης Κράβαρης, Πέτρος Χριστακόπουλος, Μαρία Ευσταθοπούλου.
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση και το μειωμένο και 10 ευρώ στο ταμείο του Θεάτρου. Προπώληση γίνεται στο βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης.

Μοιραστείτε την είδηση