Απορριμματοφόρο στο Μαυροδέντρι έπεσε σε στύλο της ΔΕΗ και σπίτι όταν ο οδηγός του έχασε τις αισθήσεις του – Λίγο αργότερα ο οδηγός κατέληξε πιθανότατα από ανακοπή

3 Min Read

Ένας νέος άνθρωπος, εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Κοζάνης υπέστη πιθανότατα καρδιακό επεισόδιο, κατά την ώρα της δουλειάς και κατέληξε λίγο αργότερα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Όλα συνέβησαν την ώρα που ο 32χρονος οδηγός απορριμματοφόρου πραγματοποιούσε την αποκομιδή των απορριμμάτων και έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ και σε μια οικία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, για να καταλήξει λίγο αργότερα.

Βέβαια η Τροχαία Κοζάνης έχει άλλη άποψη για το συμβάν αφού στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει ότι το απορριμματοφόρο προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 32χρονου.

Το δελτίο έχει ως εξής:   Την 1-7-2016 το πρωί στο Μαυροδέντρι Κοζάνης, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο – απορριμματοφόρο που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, αφού εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω και τον τραυματισμό ενός 37χρονου ημεδαπού και μιας 43χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο πίσω μέρος του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του εργαζόμενου στο Δήμο Κοζάνης, Θεόδωρου Σωτηριάδη, συνεδρίασε εκτάκτως στις 1/7/2016 και αποφάσισε τα εξής:

Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστεί στην κηδεία.

Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντα.

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Αντώνης Κύρινας

 

Μήνυμα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αδόκητη απώλεια του συναδέλφου μας. Ο ξαφνικός θάνατος ενός νέου ανθρώπου, πατέρα και οικογενειάρχη, καθιστά την απώλειά του ιδιαιτέρως βαριά και οδυνηρή. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων εκφράζουμε θερμότατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος».

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Τ.Α.   Ν.  ΚΟΖΑΝΗΣ     
O Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης, εκφράζει τα θερμά του και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον  θάνατο του  συναδέλφου Θεόδωρου Σωτηριάδη, έγγαμου και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου Κοζάνης.
Ένας ακόμη συνάδελφος προστίθεται στη «μαύρη» λίστα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του και δύναμη στους οικείους του.
 
                 ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μοιραστείτε την είδηση