Αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών (2023-2024)

3 Min Read

Το Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2023-2024.

Τα αποτελέσματα αφορούν τους Σταθμούς της Πόλης της Κοζάνης:
1)    1ος  Βρεφονηπιακός Σταθμός (Γκέρτσου και Πόποβιτς)

- Advertisement -

2)    2ος   Παιδικός Σταθμός(Μοναστηρίου, περιοχή Νιάημερου)

3)    3ος  Βρεφονηπιακός Σταθμός (Μήλιου και Σινοπούλου)  και

4)  Βρεφικό Σταθμό Ν. Καρδιάς (Τ.Κ. Κοίλων-Ν.Καρδιάς)

Οι αιτήσεις για τους περιφερειακούς Παιδικούς Σταθμούς, Αιανής, Καισαρειάς, Τετραλόφου  γίνονται όλες δεκτές.

Σημειώνεται, ότι αναγράφεται μόνο ο αριθμός αίτησης και όχι τα στοιχεία των νηπίων και βρεφών, λόγω της νομοθεσίας για τα Προσωπικά Δεδομένα.

 Το Τμήμα Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κοζάνης,ενημερώνει τους γονείς που τα παιδιά τους έχουν επιλεγεί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης 1ος ,2ος ,3ος και  στο Βρεφικό Σταθμό της Ν. Καρδιάς , να προσέλθουν υποχρεωτικάγια την  οριστική εγγραφή τους κατά το χρονικό διάστημα  από  31 Ιουλίου 2023 έως 03 Αυγούστου 2023 και από  28 Αυγούστου 2023 έως  και 31 Αυγούστου 2023, ώρες 8:00π.μ._14:30μ.μ. στα γραφεία που βρίσκονται στον Α΄ Βρεφονηπιακό  Σταθμό Κοζάνης (Γκέρτσου & Πόποβιτς).

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται είναι δεσμευτικό για την οριστική εγγραφή των νηπίων και βρεφών.

Στόχος είναι  οποιαδήποτε κενά προκύψουν, μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, να καλυφθούν από τις αμέσως επόμενες  αιτήσεις , σύμφωνα με την μοριοδότηση.

Οι δικαιούχοι Voucher ΕΣΠΑ 2023_2024 ,μπορούν να καταθέσουν (αφού πρώτα εκτυπώσουν) το Voucher  «Αξία Τοποθέτησης», στα γραφεία των Δημοτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Κοζάνης (Γκέρτσου&Πόποβιτς γωνία), από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2023.

Η σειρά προτίμησης/επιλογής Voucher ,θα γίνει σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα κατάταξης επιλογής των βρεφών και νηπίων, που ανακοινώνονται από το Τμήμα Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών. Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα καλύψουν θέσεις  με Voucher, ανά κατηγορία θέσεων, είναι οι εξής:

  • Α΄  Βρεφονηπιακός Σταθμός (Γκέρτσου & Πόποβιτς)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α1:ΒΡΕΦΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α2:ΝΗΠΙΑ

  • Β΄ Παιδικός Σταθμός (Περιοχή Νιάημερου)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α2:ΝΗΠΙΑ

  • Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός(Ελένης Μήλιου & Σινοπούλου)

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α1:ΒΡΕΦΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α2:ΝΗΠΙΑ

  • Βρεφικός Σταθμός Ν. Καρδιάς (Τ.Κ. Κοίλων – Ν. Καρδιάς)

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α1:ΒΡΕΦΗ

  • Παιδικός Σταθμός Τετραλόφου  (Τ.Κ. Τετραλόφου)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   Α2:ΝΗΠΙΑ

       Για περισσότερες πληροφορίες ,μπορείτε να επικοινωνείτε               καθημερινά στα τηλέφωνα: 24610 21149 ,  24610 21243 και 2461021461

Δείτε τα αποτελέσματα επιλογής βρεφών και νηπίων ανά βρεφικό και παιδικό σταθμό στον ακόλουθο σύνδεσμο https://tinyurl.com/4en5m7xy

Μοιραστείτε την είδηση