Αρ. Πουτακίδης:  «Ημέτεροι» και  πελατειακές σχέσεις δεν υπάρχουν πλέον στο Δήμο Κοζάνης

2 Min Read

Είναι πολύ ευχάριστο που η παράταξη του κ. Μαλούτα, με την τελευταία ανακοίνωση της  έστω και πολύ καθυστερημένα,  αναγνωρίζει τις τεράστιες ανάγκες συντήρησης του οδοστρώματος στις Τοπικές Κοινότητες και συνεπώς την αναγκαιότητα έργων ασφαλτόστρωσης.

Να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων πως η παράταξη  «Ενότητα» ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ όλα τα σχετικά έργα.

- Advertisement -

Επίσης είναι πολύ ευχάριστο που η ανακοίνωση  αναγνωρίζει πως εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν, γίνονται και θα γίνουν σε ΟΛΕΣ τις Τοπικές Κοινότητες. Αυτό που δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται είναι πως η επιλογή των σημείων ασφαλτόστρωσης  προκύπτει από την καταγραφή που έχει κάνει η Τεχνική Υπηρεσία με τους τοπικούς Προέδρους, με προτεραιότητα στους  κεντρικούς άξονες των οικισμών.

Δεν ήταν πάντα αυτή η συνηθισμένη πρακτική…

Μια από τις βασικές επιλογές της Δημοτικής Αρχής είναι  πως θα πρέπει να στηριχθούν οι Τοπικές Κοινότητες, στη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης ενός ενιαίου Δήμου. Και αυτό το κάνουμε διαμορφώνοντας  κάθε χρόνο Τεχνικό Πρόγραμμα για τις Τοπικές Κοινότητες, που προκύπτει μέσα από την κοινή ιεράρχηση προτεραιοτήτων για αυτό και έχει τη συντριπτική αποδοχή των Προέδρων.

 «Ημέτεροι» και  πελατειακές σχέσεις δεν υπάρχουν πλέον στο Δήμο Κοζάνης. Λογικές  «ημετέρων» και  «δικών μας ανθρώπων» σταμάτησαν να υπάρχουν στο Δήμο Κοζάνης και  οι δημότες τις καταδίκασαν στις προηγούμενες εκλογές.

Το σύνολο των κοινωνιών στις Τοπικές Κοινότητες αλλά και στην πόλη της Κοζάνης   γνωρίζουν πολύ καλά, τι γινότανε και τι γίνεται σήμερα.

Αυτό θα αξιολογήσουν και στο τέλος!

Αριστοτέλης Πουτακίδης

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Μοιραστείτε την είδηση