Αριστουργηματική σύμπραξη Γιάννη Μπέζου και Τάνιας Τρύπη που άνοιξαν το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Φιλοπρόοδου

1 Min Read


Μια αριστουργηματική σύμπραξη από το Γιάννη Μπέζο και την Τάνια Τρύπη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του καλού θεάματος και του Φιλοπρόοδου. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η μουσική θεατρική παράσταση «Της καρδιάς και της μνήμης» πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον.
Ήταν μια ευρηματική, μουσική αναδρομή σε τραγούδια που έχουν γραφεί από τη δεκαετία του ‘30 μέχρι σήμερα, για θεατρικές παραστάσεις (πρόζα και επιθεώρηση) από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες όπως Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Γ. Μαρκόπουλος, Χ. Λεοντής, Θ. Μικρούτσικος, Ελ. Καραίνδρου, Χ. Νικολόπουλος, Κ. Μαραβέγιας, Μ. Σουγιούλ, Γ. Μουζάκης, Ιωσ. Ριτσιάρδης, Χ. Χαιρόπουλος.
Ερμήνευσαν εξαιρετικά οι καταξιωμένοι ηθοποιοί, Γιάννης Μπέζος και Τάνια Τρύπη που εισέπραξαν το παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα του κοινού σε μια νύχτα που μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην επέτρεψαν να γίνει «στην κερασιά από κάτω», αλλά σίγουρα ήταν μαγική.
Μαζί τους στο τραγούδι ήταν ο Τάσος Μισυρλής
Επί σκηνής βρέθηκαν οι:
Θύμιος Παπαδόπουλος: Κλαρίνο – Φλάουτο, Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακκορντεόν
Τάσος Μισυρλής: Βιολοντσέλο, Γιάννης Παπαζαχαριάκης: Κλ. Κιθάρα
Ενορχηστρωτική Επιμέλεια: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Κατά τη διάρκεια της παράστασης παρεμβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό, κάνοντας ένα γλυκό πέρασμα από τη σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Μοιραστείτε την είδηση