Ασταμάτητος ο Μακεδονικός Φούφα

2 Min Read

Με τα δύο πόδια στη Γ’ εθνική είναι ο Μακεδονικός Φούφα καθώς συνεχίζει το αήττητο σερί του στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου. Έχουν απομείνει τρείς αγωνιστικές, με τον Μακεδονικό να παίζει δύο παιχνίδια, διότι θα πρέπει να κάνει και το ρεπό του. Ακόμη και στην περίπτωση που χάσει και τα δύο επόμενα ματς, η άνοδος του στην τρίτη εθνική κατηγορία είναι σίγουρη καθώς η απόσταση από την τέταρτη θέση είναι οκτώ βαθμοί, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθεί με τον δεύτερο της βαθμολογίας Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο δεύτερος της βαθμολογίας Πύρασος έχασε έδαφος καθώς ο Διγενής Νεοχωρίου, έφυγε με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Με το διπλό έφυγε και η Στυλίδα από την Καρδίτσα ενώ ο Μακεδονικός Φούφα «διέλυσε» τον Πυρσό Γρεβενών, «σκίζοντας» τα δίκτυα έξι φορές.

Ο Μακεδονικός Φούφα είναι μόνος στην κορυφή με δώδεκα βαθμούς, τη δεύτερη θέση μοιράζονται ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου με τον Διγενή Νεοχωρίου, την τέταρτη ο Δωτιέας Αγιάς με τον Α.Ο. Στυλίδας, ενώ ο Α.Ο. Στυλίδας με τον Πυρσό Γρεβενών, έχουν μείνει στους μηδέν βαθμούς.

Αύριο Τετάρτη, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Φούφα, ο Α.Ο. Στυλίδας θα ταξιδέψει μέχρι τα Γρεβενά για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα του Πυρσού ενώ ο Αστέρας Καρδίτσας θα αναμετρηθεί με τον Δωτιέα Αγιάς.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής 

  • Πύρασος Νέας Αγχιάλου – Διγενής Νεοχωρίου 2 -3
  • Αστέρας Καρδίτσας – Α.Ο. Στυλίδας 0-3
  • Μακεδονικός Φούφα – Πυρσός Γρεβενών 6 – 0

Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς

5η αγωνιστική 

  • Πύρασος Νέας Αγχιάλου – Μακεδονικός Φούφα
  • Δωτιέας Αγιάς – Αστέρας Καρδίτσας
  • Πυρσός Γρεβενών – Α.Ο. Στυλίδας

Ρεπό: Διγενής Νεοχωρίου

Βαθμολογία 4ου ομίλου 

1 Μακεδονικός Φούφα 12
2 Πύρασος Νέας Αγχιάλου 7
3 Διγενής Νεοχωρίου 7
4 Δωτιέας Αγιάς 4
5 Α.Ο. Στυλίδας 4
6 Αστέρας Καρδίτσας  0
7 Πυρσός Γρεβενών 0

 

  • Δεν έχουν ολοκληρώσει τα ρεπό τους ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου και ο Μακεδονικός Φούφα.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση