Αξίζει να πληρώσετε για συνδρομητικά sites ανάλυσης στοιχήματος; 

5 Min Read

Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι μια τεράστια βιομηχανία εδώ και δεκαετίες. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν χιλιάδες νέες αναλύσεις κάθε μέρα, σχεδόν για όλες τις επαγγελματικές – και όχι μόνο – κατηγορίες και διοργανώσεις παγκοσμίως. Τα προγνωστικά ποδοσφαίρου στη Novibet είναι μόνο μια από τις δημοφιλείς πηγές που χρησιμοποιούν οι σοβαροί παίκτες του στοιχήματος. Όμως υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να προσθέσουν ακόμα περισσότερη σιγουριά στο κουπόνι τους. Και για το λόγο αυτό είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να διασφαλίσουν πως έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση πριν σχηματίσουν και καταθέσουν το κουπόνι τους. 

Τι προσφέρουν οι πληρωμένες υπηρεσίες προγνωστικών; 

- Advertisement -

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος προσέγγιση στη στρατηγική που επιλέγει κάθε παίκτης. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του και σκοπός εδώ είναι να παραθέσουμε τα θετικά και τα αρνητικά, σε ένα αντικείμενο που δεν είναι ευρέως γνωστό πως λειτουργεί. Αρχικά να πούμε πως αρκετοί καλοί στοιχηματικοί αναλυτές δεν θέλουν να μοιράζονται τη γνώμη τους με όλους. Για δύο λόγους: πρώτο γιατί φοβούνται ότι μπορούν εκείνοι ύστερα να τα πουλάνε αλλού για δικό τους κέρδος. Αλλά και γιατί δε θέλουν πολλοί παίκτες να «φορτώνουν» συγκεκριμένα σημεία με μεγάλα χρηματικά ποσά. Καθώς, ειδικά σε μικρές εταιρίες, αυτό μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις αποδόσεις. Και ένας παίκτης που υπολογίζει τα πάντα πριν καταθέσει το στοίχημά του θα επηρεαστεί ακόμα και από μεταβολή 1%-2% στην απόδοση που είχε αρχικά επιλέξει να υποστηρίξει. 

Επίσης, σε αντίθεση με πολλούς ερασιτέχνες ή αρχάριους tipsters, οι άνθρωποι που δουλεύουν στα συνδρομητικά sites έχουν στη διάθεσή τους τα πιο μοντέρνα εργαλεία για το στοίχημα. Στατιστικά μοντέλα, αναλύσεις για όλες τις διαθέσιμες αγορές, συμβουλές κατά παραγγελία κ.ο.κ. Ζούμε στην εποχή της προσωποποιημένης υπηρεσίας και αυτοί που βρίσκονται πίσω από τέτοια projects γνωρίζουν πως αυτό είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας. 

Σε ποιον απευθύνονται τα συνδρομητικά sites; 

Οι έμπειροι στο χώρο και οι επαγγελματίες (δηλαδή όσοι ασχολούνται στη ζωή τους αποκλειστικά με το αθλητικό στοίχημα, live ή pre-game) δεν είναι μάλλον το βασικό κοινό για τις υπηρεσίες αυτές. Αντιθέτως, υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που θα δεχτούν να πληρώσουν για να εγγραφούν σε τέτοιες σελίδες. Αρχικά όσοι ξεκινούν τώρα και θέλουν στενή καθοδήγηση και παρακολούθηση στα πρώτα βήματά τους. Έχουν πάντα την επιλογή να μάθουν στοίχημα με το σκληρό τρόπο, δηλαδή να διαβάσουν αναλύσεις από τα τυχαία sites που θα βρουν στο ίντερνετ. Αλλά και αυτό μάλλον θα κοστίσει κάποια χρήματα από τα χαμένα δελτία που θα παίξουν μέχρι βελτιωθούν. Αντ’ αυτού, αρκετοί αρχάριοι προτιμούν να κάνουν εγγραφή κατευθείαν σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία και να ακολουθήσουν κάποιον από εκείνους που έχουν ήδη καταγεγραμμένο θετικό ρεκόρ στην καριέρα τους. Καθώς στις περισσότερες από αυτές τις σελίδες, κάθε tipster έχει δικό του πίνακα απόδοσης. Ενώ, χάριν ανταγωνισμού, είναι πιθανόν να χρησιμοποιείται και συγκριτικός πίνακας των αναλυτών κάθε υπηρεσίας. 

Επίσης, αρκετοί παίκτες δεν έχουν χρόνο να κάνουν έρευνα. Κάτι που είναι λογικό στις μέρες μας, δεδομένου πως σε κάθε μεγάλη στοιχηματική σελίδα υπάρχουν κάθε μέρα πάνω από 10000 διαφορετικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ. Και αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, που πριν μερικά χρόνια παίζονταν Κυριακή και Τετάρτη πλέον έχουν ματς σχεδόν κάθε μέρα. 

Τέλος, μια τέτοιου είδους συνδρομή ίσως αποδεικτεί πολύ χρήσιμη αν έχετε σκοπό να ποντάρετε μεγάλα ποσά. Ή αν ψάχνετε άλλους παίκτες για να ποντάρετε μαζί τους αθροιστικά κάποιο μεγάλο στοίχημα. Το chat ή forum που προσφέρει ένα τέτοιο site μπορεί να συνδέσει ανθρώπους που είτε λόγω περιορισμών στον λογαριασμό παίκτη είτε λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου δεν μπορούν να φτάσουν το max bet που θα τους δώσει το value που ψάχνουν. Οι σελίδες αυτού του τύπου μπορούν να λειτουργήσουν και σα «sites γνωριμιών», μόνο που αντί για το ταίρι σας στη ζωή μπορείτε να αναζητήσετε το ταίρι σας στο στοίχημα. 

Φυσικά δεν θέλουμε να υπονοήσουμε πως οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι μονόδρομος για κάθε παίκτη του στοιχήματος. Παρόλα αυτά έχουν μια δεδομένη χρησιμότητα που πρέπει να γνωρίζετε. Αν όμως επιθυμείτε να βρείτε περισσότερη γνώση δωρεάν, τότε καλό θα ήταν να δείτε περισσότερα για προγνωστικά στοιχήματος από τη Novibet εδώ: https://www.novibet.gr/blog/prognostika-stoixima

Μοιραστείτε την είδηση