Αύριο ο επόμενος αγώνας του Μακεδονικού Φούφα

2 Min Read

Δυναμικά στο παιχνίδι της ανόδου έχει μπει ο Μακεδονικός Φούφα, καθώς έχει τρία στα τρία παιχνίδια και είναι πρώτος αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα. Όπως φαίνεται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Μακεδονικός Φούφα θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, καθώς στα μισά του μίνι πρωταθλήματος, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Να υπενθυμίσουμε πως οι 53 πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ και οι τρεις δευτεραθλήτριες των ιδρυτικών ενώσεων λαμβάνουν μέρος στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Από τους οκτώ ομίλους των επτά ομάδων, θα προβιβαστούν οι τρεις πρώτες του βαθμολογικού πίνακα, 24 ομάδες συνολικά.

Η κάθε ομάδα θα παίξει τρεις αγώνες στην έδρα της και τρεις εκτός, έχοντας ένα ρεπό. Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Μακεδονικός Φούφα νίκησε τον Δωτιέα Αγιάς με 3-1, ενώ ο μέχρι τότε «συγκάτοικος» του στην πρώτη θέση, Πύρασος Νέας Αγχιάλου έμεινε στο «Χ» με τον Α.Ο. Στυλίδας και έπεσε στη δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση μοιράζονται ο Δωτιέας Αγιάς με τον Διγενή Νεοχωρίου και ακολουθεί ο Α.Ο. Στυλίδας που πήρε τον πρώτο του βαθμό. Ο Αστέρας Καρδίτσας με τον Πυρσό Γρεβενών δεν έχουν ακόμη κανένα βαθμό.

Αύριο ο Μακεδονικός Φούφα θα φιλοξενήσει τον Πυρσό Γρεβενών, ο Αστέρας Καρδίτσας τον Α.Ο. Στυλίδας ενώ ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα αναμετρηθεί με τον Διγενή Νεοχωρίου.

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής 

  • Μακεδονικός Φούφα – Δωτιέας Αγιάς 3 -1
  • Πυρσός Γρεβενών – Διγενής Νεοχωρίου 1-2
  • Α. Ο. Στυλίδας – Πύρασος Νέας Αγχιάλου 0 – 0

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

4η αγωνιστική 

  • Πύρασος Νέας Αγχιάλου – Διγενής Νεοχωρίου
  • Μακεδονικός Φούφα – Πυρσός Γρεβενών
  • Αστέρας Καρδίτσας – Α.Ο. Στυλίδας

Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς

Βαθμολογία 4ου ομίλου 

1 Μακεδονικός Φούφα 9
2 Πύρασαος Νέας Αγχιάλου 7
3 Διγενής Νεοχωρίου 4
4 Δωτιέας Αγιάς 4
5 Α.Ο. Στυλίδας 1
6 Αστέρας Καρδίτσας  0
7 Πυρσός Γρεβενών 0

 

  • Έχουν ολοκληρώσει τα ρεπό τους ο Πυρσός Γρεβενών, ο Α.Ο. Στυλίδας και ο Αστέρας Καρδίτσας, ενώ αύριο θα κάνει το δικό του ο Δωτιέας Αγιάς.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση