Αυστηροποίηση των ελέγχων ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης

1 Min Read

Υπομονή και κουράγιο ευχήθηκε στους κατοίκους της Κοζάνης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις που έκανε, αμέσως μετά την σύσκεψη στην Περιφέρεια.

«Βρισκόμαστε εδώ γιατί ανησυχούμε πάρα πολύ. Το φαινόμενο αποκτά ενδημικά χαρακτηριστικά. Η πόλη βασανίζεται και ο κορωνοϊός επιμένει. Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην πανδημία» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Επισήμανε ότι τα μεγέθη δεν είναι καλά, όπως εξελίσσονται και ανέφερε ότι θα υπάρξει αυστηρή τήρηση των μέτρων. «Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του ιού. Θα είμαστε κοντά στους πολίτες του Νομού Κοζάνης» τόνισε.

Στη σύσκεψη που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας Ηλίας Τοπαλίδης, οι δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, οι διοικητές του Μαμάτσειου και του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, ο ιατρός συντονιστής του ΕΟΔΥ της Περιφέρειας, ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας, ο διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

 

Ανανεώνεται

 

Μοιραστείτε την είδηση