Χάλκινο για τον Τεληκωστόγλου στο G2 στο Δυρράχιο. Πιο κοντά το όνειρο της Ολυμπιάδας του Παρισιού

1 Min Read

Χάλκινο μετάλλιο στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα President Cup G2 στα Δυρράχιο, κρέμασε στον λαιμό του ο αθλητής της «Μακεδονικής Δύναμης» Αποστόλης Τεληκωστόγλου, ο οποίος ξεκίνησε με το «δεξί» να συγκεντρώνει βαθμούς για να συμμετάσχει απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Κοζανίτης αθλητής, με καταγωγή από τα Σέρβια, ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στην ολυμπιακή κατηγορία των 80 κιλών.

Ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής ανδρών, «έπαιξε» συνολικά τέσσερις αγώνες. Πέρασε από τον πρώτο αγώνα στον δεύτερο χωρίς να συμμετάσχει λόγω υψηλής βαθμολογίας και εκεί αντιμετώπισε τον Stamenov Filip αθλητή της Βόρειας Μακεδονίας, τον οποίο κέρδισε με σκορ 5 -2. Στο τρίτο παιχνίδι αγωνίστηκε με τον Αυστριακό Radojkovic Alexander, τον οποίο κέρδισε με σκορ 5-3. Στον προημιτελικό βρέθηκε απέναντι στον Αμερικανό Nikolas Carl Alan. Στο σκορ ήρθε ισόπαλο 10-10 και το παιχνίδι κρίθηκε στον χρυσό πόντο, τον οποίο πήρε ο Αμερικανός.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση δίνει έξτρα βαθμούς για τους αθλητές που βρίσκονται στην παγκόσμια και Ολυμπιακή κατάταξη. Ο Τεληκωστόγλου βρίσκεται σήμερα στην 6η και 10η θέση αντίστοιχα.

Μοιραστείτε την είδηση