Χάρης Γκοβεδάρος: «Δίλημμα» πλέον για νεόδμητες πολυκατοικίες και όσες έχουν κάνει εξοικονομώ η επιλογή συστήματος θέρμανσης

1 Min Read

«Δίλημμα» χαρακτήρισε ο μηχανικός και νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Χάρης Γκοβεδάρος την επιλογή τροφοδότησης του συστήματος θέρμανσης των νέων οικοδομών στην πόλη της Κοζάνης, είτε πρόκειται για μονοκατοικίες είτε για πολυκατοικίες αλλά και για υφιστάμενες κατοικίες που τροφοδοτούνται σήμερα από την τηλεθέρμανση και  ανακαινίζονται και επιδοτούνται από το πρόγραμμα “Εξοικονομώ”.

Όπως επισημαίνει «η μεγάλη επερχόμενη αύξηση της τιμής μονάδας της τηλεθέρμανσης αλλά και η παλαιότητα του εσωτερικού δικτύου της Τ/Θ με τις συνεχείς διαρροές και διακοπές παροχής, οδηγούν πολλούς συμπολίτες μας σε σκέψη και εν τέλει σε απόφαση για επιλογή συστήματος θέρμανσης μέσω αντλιών θερμότητας αντί της τηλεθέρμανσης».

Ο κ. Γκοβεδάρος επεσήμανε πως αυτό που προέχει είναι  η ενεργειακή αναβάθμιση του συνόλου των κτιρίων κατοικίας αλλά και των κτιρίων επαγγελματικής χρήσης της Δυτικής Μακεδονίας μέσω προγραμμάτων εξοικονομώ και φωτοβολταϊκών στη στέγη.

Μοιραστείτε την είδηση